Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

«Νωρίς να αποφασίσουμε για Ραϊκόνεν»

Ο προβληματισμός για τις εμφανίσεις του Κίμι Ραϊκόνεν είναι έκδηλος στη Ferrari, αλλά δεν υπάρχει βιασύνη να κριθεί το μέλλον του.

«Νωρίς να αποφασίσουμε για Ραϊκόνεν»
Ούτε στη δεύτερη χρονιά του στη Ferrari έχει καταφέρει μέχρι τώρα να αποδώσει τα προσδοκώμενα ο Κίμι Ραϊκόνεν. Μετά από οκτώ Grand Prix έχει μόλις μια θέση στο πόντιουμ και είναι τέταρτος στη βαθμολογία, με 48 βαθμούς λιγότερους από τον ομόσταβλό του Σεμπάστιαν Φέτελ, ενώ στο Grand Prix της Αυστρίας έκανε ένα αψυχολόγητο λάθος που προκάλεσε ένα σοβαρό ατύχημα με τον Φερνάντο Αλόνσο. Δικαιολογημένα υπάρχει προβληματισμός στις τάξεις της «σκουντερία», ωστόσο ακόμη δεν υπάρχει κάποια οριστική απόφαση για το μέλλον του, δεδομένου ότι λήγει το συμβόλαιό του στο τέλος της σεζόν.

«Είναι πολύ νωρίς να πούμε οτιδήποτε. Δεν είμαστε καν στα μέσα της σεζόν. Ελάτε στη θέση μου: τι θα κάνατε, θα λέγατε στη μέση της περιόδου στον Κίμι ότι μένει ή ότι φεύγει. Θέλω οι πιλότοι μας να είναι προσηλωμένοι σε αυτό που κάνουν και να δίνουν το μέγιστο. Φυσικά και έχουμε θέσει ένα χρονικό περιθώριο για να αποφασίσουμε, αλλά δεν θα σας πω ποιο είναι αυτό. Θα πω την άποψή μου και μετά θα αποφασίσουμε με τον πρόεδρο. Έτσι κάνουν όλες οι εταιρείες», δήλωσε το αφεντικό της ομάδας, Μαουρίτσιο Αριβαμπένε. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: