Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Για Ολυμπιακό - Ροναλντίνιο όλοι το πιστεύουν…!!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος κάνει στο blog του στο Gazzetta μία διαφορετική προσέγγιση της μεταγραφής του Ροναλντίνιο.
Για να καταλαβαίνουμε κάποια πράγματα και τι διαφορές υπάρχουν.
Υπήρξε πριν μόλις λίγες ημέρες ένα δημοσίευμα στην Βραζιλία, σύμφωνα με το οποίο ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να κάνει τη μεταγραφή του Ροναλντίνιο. Το πίστεψε κανείς; Όχι. Σε τέτοιες περιπτώσεις τα ελληνικά σάϊτ κι οι εφημερίδες αναπαράγουν το θέμα και γίνεται χαμός. Δεν μιλάμε για παίξε γέλασε. Ροναλντίνιο είναι αυτός. 35; 35. Ο Τσόρι είναι 34 κι ήταν ο μακράν καλύτερος παίκτης φέτος στο ελληνικό ποδόσφαιρο-πρωτάθλημα, Κύπελλο και Τσάμπιονς Λιγκ! Επαναλαμβάνω το πίστεψε κανείς για Παναθηναϊκό και Ροναλντίνιο; Όχι. Λάθος είναι, είπαν αμέσως όλοι για το ρεπορτάζ. Όπως κανείς δεν είχε πιστέψει ότι θα έφερνε το Ροναλντίνιο ο ΠΑΟΚ.
Για τον Ολυμπιακό δεν έχει υπάρχει απολύτως κανένα ρεπορτάζ στην Βραζιλία η, οπουδήποτε αλλού για το Ροναλντίνιο. Και μόνο, όμως, η φήμη ότι μπορεί να αποκτηθεί ο Βραζιλιάνος σταρ, έχει δημιουργήσει μία απίστευτη προσμονή σε όλο τον κόσμο. Διότι πολύ απλά όλοι πιστεύουν ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να την κάνει αυτή τη μεταγραφή. Κανείς δεν ξέρει ότι σίγουρα θα την κάνει, αλλά όλοι πιστεύουν ότι μπορεί, ότι είναι σε θέση να την κάνει και να φέρει τον διάσημο Βραζιλιάνο.
Και μπορεί όχι μόνο εξαιτίας της γνωστής καραμέλας των εκατομμυρίων του Τσάμπιονς Λιγκ, που είναι η…ανακούφιση για τα πάντα!
Πολύ απλά, όλοι, κι όχι μόνο οι Ολυμπιακοί, πιστεύουν ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να φέρει το Ροναλντίνιο, γιατί ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που έχει φέρει στην Ελλάδα από το Ριβάλντο έως τον Τζιοβάνι κι από τον Ντέταρι ως τον Προτάσοφ. Κι ο Ολυμπιακός έφερε και πιο πρόσφατα και το Σαβιόλα και τον Αμπιντάλ και τον Ριέρα και και και…Και Μπερμπάτοφ μπορεί! Τα πιο μεγάλα ονόματα στο ελληνικό πρωτάθλημα, ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ, ο Ολυμπιακός τα έχει φέρει.
Οπότε πολύ εύλογα, υπάρχει στη συνείδηση του φίλαθλου κόσμου, ότι αν έρθει ο Ροναλντίνιο στην Ελλάδα, θα έρθει στον Ολυμπιακό. Όπως και τόσοι άλλοι πριν...

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: