Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Αγωνία για Σλούκα και ο αντι-Ντάνστον!

Κρίσιμες οι επόμενες μέρες για το μέλλον του Σλούκα. Πρόταση της «Φενέρ» στον παίκτη, εκκρεμεί ραντεβού με Αγγελόπουλους. Κινείται για τον αντι-Ντάνστον ο Ολυμπιακός. Ποιοι παίκτες είναι στη λίστα.

Αγωνία για Σλούκα και ο αντι-Ντάνστον

Ο παίκτης έχει, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες από την Τουρκία, πρόταση από τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, η οποία ήδη έκλεισε τον MVP της τουρκικής λίγκας, Μπόμπι Ντίξον, για δύο χρόνια έναντι 2,4 εκατ. δολαρίων και δεν φείδεται χρημάτων. Ο Έλληνας διεθνής γκαρντ δεν πρόκειται να απαντήσει στην ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς προτού συναντηθεί με τη διοίκηση του Ολυμπιακού.

Το ραντεβού της πλευράς του παίκτη με την ΚΑΕ (θα συναντηθούν ο αντιπρόεδρος Γ. Σκινδήλιας με τον μάνατζερ του Σλούκα και ακολούθως ο παίκτης με τους ιδιοκτήτες) αναμένεται τις επόμενες μέρες, ίσως και μέχρι την Τετάρτη. Ο 25χρονος γκαρντ έχει λάβει διαβεβαιώσεις για το ρόλο του στην ομάδα από τον Γιάννη Σφαιρόπουλο και μένει να δει και τα οικονομικά δεδομένα για να απαντήσει.

Στις τάξεις των «ερυθρόλευκων» υπάρχει αισιοδοξία πως θα πει το μεγάλο «ναι». Σε περίπτωση που η απάντηση δεν είναι επιθυμητή κι ο παίκτης αποχωρήσει, στα υπόψη είναι ο Νίκος Ζήσης.

Στο μεταξύ, ο Ολυμπιακός ήδη κινείται για τον αντικαταστάτη του Μπράιαντ Ντάνστον. Οι πρωταθλητές έκαναν την προσπάθειά τους για να κρατήσουν τον Αμερικανό σέντερ προσφέροντάς του 1,4 εκατ. δολάρια για δύο χρόνια, αλλά εκείνος προτίμησε την προσφορά της Αναντολού Εφές (1,8 εκατ. δολάρια) και η μετακίνησή του θα ολοκληρωθεί τυπικά τις επόμενες μέρες. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ήδη κάνει μια προεργασία για τη θέση «5» έχοντας στα υπόψη τους παίκτες όπως οι Πάτρικ Γιανγκ (23χρ., 2,09μ., με 8,7π. και 6,4 ριμπ. φέτος στην Ευρωλίγκα με τη Γαλατάσαραϊ), Τρέβορ Εμπάκουε (26χρ., 2,07μ., με 6,2π. και 7,8 ριμπ. φέτος στο Eurocup με την Μπάμπεργκ) και Σαμάρντο Σάμιουελς (26χρ., 2,06μ., με 9,5π. και 3,9 ριμπ. φέτος στην Ευρωλίγκα με Αρμάνι), αλλά δεν πρόκειται για εύκολες περιπτώσεις, γιατί οι παίκτες στη θέση «5» είναι περιζήτητοι στην ευρωπαϊκή αγορά ή στην Κίνα, ενώ ορισμένοι ψάχνονται και για το ΝΒΑ.

Πέραν όλων των άλλων ζητημάτων, ο Ολυμπιακός κοιτάζει σταθερά και στην αγορά για ταλαντούχους Έλληνες παίκτες. Τέτοια περίπτωση είναι ο Δημήτρης Μωραΐτης, 16χρονος γκαρντ του Πανιωνίου και γιος του άλλοτε παίκτη των Πειραιωτών, Κώστα Μωραΐτη. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: