Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Αποχαιρέτησε την Καρσίγιακα ο Ντίξον!

Μόνο η επίσημη ανακοίνωση απομένει από τη Φενερμπαχτσέ για την απόκτηση του Μπόμπι Ντίξον, με τον Αμερικανό με το τουρκικό διαβατήριο γκαρντ να αποχαιρετάει την Πινάρ Καρσίγιακα.

Αποχαιρέτησε την Καρσίγιακα ο Ντίξον
Είναι πλέον οριστικό! Ο Μπόμπι Ντίξον αποχαιρέτησε και επίσημα την Πινάρ Καρσίγιακα αλλά και τους οπαδούς της με μήνυμά του μέσω Facebook και το μόνο που απομένει πλέον είναι η ανακοίνωση απόκτησής του από τη Φενερμπαχτσέ, με την οποία έχει συμφωνήσει σε όλα.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Μπόμπι Ντίξον:

«Ήμουν στην Καρσίγιακα για τρία όμορφα χρόνια. Η ομάδα μου φέρθηκε πολύ καλά, ενώ όλο αυτό τον καιρό δεν έχασα ούτε παιχνίδι, αλλά ούτε και προπόνηση. Δεν παραπονέθηκα ποτέ και κατάφερα να προσαρμοστώ. Πάντα αγωνίζομαι σαν να παίζω το τελευταίο μου παιχνίδι. Είμαι τόσο παθιασμένος με αυτό που κάνω, που προτίθεται να… πεθάνω. Για πολλούς είναι απλά ένα παιχνίδι, αλλά εμένα μου έσωσε τη ζωή. Αγάπησα πολύ τους οπαδούς. Στα τρία χρόνια εδώ κατέκτησα τρεις τίτλους. Σε έναν τέλειο κόσμο θα ήθελα πολύ να μείνω εδώ, καθώς υπάρχει κάτι όμορφο. Όμως, δυστυχώς έτσι είναι η δουλειά. Τα δίνω όλα όταν παίζω και έτσι θα πρέπει να ανταμειφθώ αναλόγως. Έχω μία οικογένεια που πρέπει να φροντίσω. Με πονούν πολύ, όλα τα άσχημα που ακούω από τον κόσμο για την απόφασή μου. Θα αγαπώ για πάντα στην Καρσίγιακα, το δεύτερό μου σπίτι. Ελπίζω όλοι να το καταλάβουν, αλλά και πάλι θα τους αγαπώ.

Ο κύριος Καρσίγιακα aka
Μπόμπι Ντίξον
Αλί Μουχάμεντ»
. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: