Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Τα νούμερα του Κόπα Αμέρικα!!

Η φάση των ομίλων ολοκληρώθηκε και μπορούμε να δούμε τους πρώτους σε κάποιες βασικές στατιστικές κατηγορίες της διοργάνωσης.
Η μπαλάρα της ασταμάτητης Χιλής, η απουσία της Βραζιλίας και του Μέσι και το 100% της Κολομβία είναι κάποια ενδιαφέροντα συμπεράσματα από διάφορες στατιστικές κατηγορίες της φάσης των ομίλων που μόλις ολοκληρώθηκε…
* Η Χιλή είναι η χώρα με την καλύτερη επίθεση. Οι διοργανωτές έχουν βάλει 10 και πολύ πιο πίσω ακολουθούν με 4 Αργεντινή, Εκουαδόρ, Παραγουάη και Βραζιλία. Το φοβερό είναι πως το Εκουαδόρ αποκλείστηκε!
* Η χειρότερη άμυνα ανήκει στη Βολιβία που έχει δεχτεί 7 γκολ και την ακολουθούν με 6 το Εκουαδόρ και 5 το Μεξικό!
* Ο Αρτούρο Βιδάλ είναι ο goleador του τουρνουά με 3 τεμάχια, ενώ οι Αντριάν Αλδρέτε (Μεξικό) και Χόρχε Βαλδίβια (Χιλή) έχουν τις περισσότερες ασίστ (2)!
* Ο Ενερ Βαλένσια του Εκουαδόρ είναι ο παίκτης με τις περισσότερες προσπάθειες στην αντίπαλη εστία (12) και ακολουθούν οι Χιλιανοί, Αλέξις Σάντσες (10), Εδού Βάργας (9)!
* Η Κολομβία κατάφερε να προκριθεί, έχοντας μόλις ένα γκολ σε τρία ματς. Για την ακρίβεια, έχοντας ένα γκολ στη μοναδική προσπάθεια της εντός εστίας!

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: