Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2015

Τούντορ: «Πρέπει να περάσουμε»


Φαβορί για πρόκριση στον γ’ προκριματικό γύρο χαρακτήρισε τον ΠΑΟΚ ο Ιγκόρ Τούντορ. Υπολογίσιμη χαρακτήρισε την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ ο Κροάτης και στάθηκε στο γεγονός ο αντίπαλος θα είναι πιο έτοιμος.

Τούντορ: «Πρέπει να περάσουμε»
Υποχρέωση είναι για τον ΠΑΟΚ να περάσει μια εκ των Μπρόουτον (Ουαλία) και Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ (Κροατία) στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Europa League. Ο 37χρονος τεχνικός χαρακτήρισε μέσω της ιστοσελίδας του συλλόγου υπολογίσιμη την ομάδα της πατρίδας του, από την οποία δεν έχει χάσει ποτέ. Ο νέος προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά» στάθηκε στο γεγονός ότι ο αντίπαλος του θα είναι πιο μπροστά σε επίπεδο ετοιμότητας.

«Νομίζω ότι για την ομάδα μου υπήρχαν καλύτερες επιλογές στην κληρωτίδα από αυτό το ζευγάρι, καθώς ειδικά η κροατική ομάδα είναι υπολογίσιμη. Για την Μπρόουτον δεν έχω συλλέξει πολλές πληροφορίες αλλά την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ την ξέρω πολύ καλά.

Έχουν έναν καινούριο πολύ καλό προπονητή, τον Άντε Τσάτσιτς και παραδοσιακά βασίζονται σε νέους, ιδιαίτερα ταλαντούχους ποδοσφαιριστές. Έχουν ήδη 10-15 μέρες που έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία τους και σε σχέση με εμάς που θα τους αντιμετωπίσουμε μετά από τρεις εβδομάδες προπονήσεων, θα έχουν καλύτερο ρυθμό.

Ακόμη και έτσι όμως ο ΠΑΟΚ έχει μεγαλύτερη ποιότητα, καλύτερους ποδοσφαιριστές και θα βρούμε τον τρόπο να περάσουμε, πρέπει να το κάνουμε!
Απέναντι στην Λοκομοτίβα έχω κερδίσει το κύπελλο Κροατίας πριν δυο χρόνια ως προπονητής της Χάιντουκ Σπλιτ και γενικότερα δεν έχω ηττηθεί απέναντί τους. Αν είναι τελικά η Λοκομοτίβα ο αντίπαλος θα την αντιμετωπίσουμε με σεβασμό, όμως ο ΠΑΟΚ θα είναι το φαβορί
», ανέφερε ο Τούντορ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: