Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

«ΑΕΚ, μαζί στο δρόμο για την κορυφή» (pics)


Ίδιες τιμές με πέρσι, εξαιρουμένων των πολύ ακριβών διαρκείας, έχουν οι κάρτες της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν. «Ζήσε την επιστροφή», το σύνθημα της καμπάνιας.

«ΑΕΚ, μαζί στο δρόμο για την κορυφή» (pics)

Όπως ανακοινώθηκε, η ΠΑΕ ΑΕΚ δεν θέλει να εκμεταλλευτεί την επιστροφή της ομάδας στη Super League και με πρόσχημα αυτό να αυξήσει τις τιμές στα διαρκείας. Απεναντίας, προκειμένου να επιβραβεύσει όσους τη στήριξαν στα δυο δύσκολα χρόνια της «εξορίας» σε Γ’ Εθνική και Football League διατηρεί στα εισιτήρια διαρκείας τις ίδιες τιμές με πέρσι. Εξαίρεση αποτελούν οι ακριβές κάρτες members, VIP και στη Θύρα 29.

Μάλιστα έγινε γνωστό πως θα καθιερωθεί ως οικογενειακή κερκίδα η Θύρα 21, δίπλα από τη μαθητική που θα διατηρηθεί. Επίσης διατηρείται η δωρεάν είσοδος για τα παιδιά, απλώς το όριο κατεβαίνει από τα 12 στα 10 έτη.

Η ΑΕΚ διατηρεί όλες τις εκπτωτικές κατηγορίες για τα παιδιά ηλικίας 11-17 ετών (έκπτωση 50%), για τους νέους ηλικίας 18-24 ετών (έκπτωση 30%). Επίσης προβλέπονται ειδικές τιμές για τα άτομα με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ) και τους συνοδούς τους, αλλά και για τους φίλαθλους άνω των 65 ετών.

Και… μιας και οι καιροί είναι δύσκολοι, η ΠΑΕ δίνει τη δυνατότητα σε όσους θέλουν να αποκτήσουν διαρκείας να τα αποπληρώσουν μέσω της ΑΕΚ MasterCard με πολλές δόσεις και προνόμια στις υπηρεσίες απο τους χορηγούς της ομάδας.

Η διάθεση αρχίζει την Τετάρτη 24 Ιουνίου και μέχρι τη Δευτέρα 6 Ιουλίου θα έχουν το δικαίωμα οι σημερινοί κάτοχοι να ανανεώσουν τα εισιτήρια τους στις ίδιες θέσεις που είχαν πέρυσι, ενώ παράλληλα θα διατίθεται σε όλους τους ενδιαφερόμενους κάθε ελεύθερη θέση. Απο την Παρασκευή 10 Ιουλίου μέχρι την Παρασκευή 21 Αυγούστου θα συνεχιστεί κανονικά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας στο σύνολο των ελεύθερων θέσεων.

Η διαφημιστική καμπάνια περιλαμβάνει μια σειρά από κοινωνικά μηνύματα κι εκφράζει την επιθυμία της «Ένωσης» να ξαναφέρει στο γήπεδο την ελληνική οικογένεια.

inner

inner

inner

inner

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: