Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Υπέγραψε ο Περιστερίδης!

Ολοκληρώθηκε η απόκτηση του Κώστα Περιστερίδη από τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς ο 24χρονος τερματοφύλακας υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους. «Έγινα μέλος μιας ιστορικής ομάδας», δήλωσε.

Υπέγραψε ο Περιστερίδης
Οριστικά στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Κώστας Περιστερίδης. Ο πρώην τερματοφύλακας του Πανιωνίου και του Πλατανιά υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους τη Δευτέρα, ενώ υπήρχε συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών εδώ και λίγες ημέρες. Την περυσινή σεζόν έκανε μόλις δύο εμφανίσεις, κόντρα σε Ατρόμητο και ΠΑΟΚ για την Super League.

Η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας με τον τερματοφύλακα Κώστα Περιστερίδη διάρκειας ενός έτους.

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο παίχτης δήλωσε τα εξής:

«Χαίρομαι ιδιαίτερα που υπέγραψα στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ κι έγινα μέλος μιας ιστορικής ομάδας της Ελλάδας. Ευχαριστώ πολύ τον Πρόεδρο κ. Χριστοβασίλη, τη Διοίκηση και τους προπονητές που με προσέγγισαν να έρθω στην ομάδα κι ευελπιστώ σύντομα να κερδίσω την εμπιστοσύνη τους και μαζί να κάνουμε τον ΠΑΣ να καταφέρει ακόμα περισσότερα πράγματα όπως όλος ο φίλαθλος κόσμος του έχει οραματιστεί. Τέλος εύχομαι να έχουμε μια καλή συνεργασία με τον Μάρκο Βελλίδη και τον Νίκο Κολιοφούκα και να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο για να πάμε τον ΠΑΣ ακόμα πιο ψηλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: