Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

«Χτυπά» παντού η ΑΕΚ!!

Φουλάρει για να κλείσει τα ανοιχτά μέτωπα η ΑΕΚ. Κλείνουν σύντομα αριστερός μπακ και στόπερ. Πρόταση σε Βάρας, «παράθυρο» Αλβαράδο για γκολκίπερ. Στο προσκήνιο πάλι ο Ορλάντο Σα.

«Χτυπά» παντού η ΑΕΚ!

Εξελίξεις αναμένονται άμεσα και για τερματοφύλακα. Η «Ένωση» έκανε πρόταση στον Χάβι Βάρας, που από τη στιγμή που δεν κέρδισε την άνοδο με τη Βαγιαδολίδ μπορεί να αποχωρήσει από την ομάδα του. Πέραν του 32χρονου άσου υπάρχει στα υπόψη και ο Εστέμπαν Αλβαράδο. Ο Κοσταρικανός, που μένει ελεύθερος από την Άλκμααρ, αρέσει στον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και παραμένει ψηλά στη λίστα του.

Από εκεί και πέρα, στο προσκήνιο επανήλθε το όνομα του Ορλάντο Σα. Ο Πορτογάλος φορ δεν τα βρήκε με τη Ρέντινγκ, στη Λέγκια δεν πρόκειται να μείνει και δεν αποκλείεται η ΑΕΚ να κάνει κρούση για να διαπιστώσει ποια είναι τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης. Οι «κιτρινόμαυροι» δεν… καίγονται για την απόκτηση φορ μετά από την επιστροφή του Τζεμπούρ, αλλά και με δεδομένη την παρουσία των Αραβίδη και Κρισάντους. Όμως αν μπορεί να πάρει έναν παίκτη τέτοιας ποιότητας σε καλή τιμή, δεν θα πει όχι.

Στα ίδια επίπεδα τα διαρκείας

Στις 12:00 η ΠΑΕ ΑΕΚ θα παρουσιάσει τα εισιτήρια διαρκείας της νέας περιόδου. Πληροφορίες αναφέρουν πως οι τιμές θα είναι στα επίπεδα της περσινής σεζόν, με ελαφρά αύξηση σε συγκεκριμένες θύρες, αλλά σε κάθε περίπτωση προσιτά για το κοινό. Η πώληση των καρτών θα αρχίσει την Τετάρτη.

*Ίσως και μέσα στην εβδομάδα να δώσει το Υπουργείο Περιβάλλοντος σε διαβούλευση τη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων. Όταν αυτή αρχίσει θα χρειαστούν 1-2 μήνες για να ολοκληρωθεί και να εκδοθεί η άδεια οικοδομικών εργασιών. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: