Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Έγινε η… αρχή με τον Σλούκα!!

Σε εξέλιξη είναι το πρώτο ραντεβού ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την πλευρά του Κώστα Σλούκα (τον μάνατζέρ του), για την ανανέωση της συνεργασίας τους, όπως μετέδωσε ο Νίκος Ζέρβας στον ΣΠΟΡ FM 94,6!

Έγινε η… αρχή με τον Σλούκα!
Έγινε το πρώτο βήμα!

Στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων κάθεται αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός με την πλευρά του Κώστα Σλούκα, όπως μετέδωσε ο Νίκος Ζέρβας στον ΣΠΟΡ FM 94,6! Η συνάντηση με θέμα την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών, είναι ανάμεσα στον αντιπρόεδρο της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ, Γιώργο Σκινδήλια και τον μάνατζερ του Έλληνα γκαρντ, Πάνο Καπάζογλου.

Επιθυμία των πρωταθλητών, αλλά και του Γιάννη Σφαιρόπουλου, είναι να κρατήσουν τον Σλούκα και γι’ αυτό είναι πολύ πιθανό να κάνουν την υπέρβαση προκειμένου να τον πείσουν να υπογράψει.

Ωστόσο, εκτός απροόπτου δεν πρόκειται να τελεσιδικήσει από σήμερα (22/6) η υπόθεση της ανανέωσης του 25χρονου, καθώς εκκρεμεί και ένα ραντεβού του ίδιου με τους ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο.

Οπότε το «σίριαλ» του Έλληνα γκαρντ έχει ακόμα... επεισόδια, ενώ κάθε άλλο παρά απαρατήρητη θα πρέπει να περάσει η πρόταση που του έχει κάνει η Φενερμπαχτσέ, καθώς χαρακτηρίζεται εξαιρετική. Βέβαια, είναι και αυτή του Παναθηναϊκού, αλλά οι πιθανότητες να πει το «ναι» στους «πράσινους» είναι πολύ λίγες έως ελάχιστες. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: