Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Γκαλίτσιος: «Το έχει με την προπονητική ο Λέκο»

Το προφίλ του βοηθού του Ιγκόρ Τούντορ στον ΠΑΟΚ, Ιβάν Λέκο, σκιαγράφησε ο Γιώργος Γκαλίτσιος, ο οποίος εξέφρασε τη σιγουριά του για τον πρώην συμπαίκτη του στη Λόκερεν.

Γκαλίτσιος: «Το έχει με την προπονητική ο Λέκο»
Ο Ιβάν Λέκο είναι ο νέος βοηθός προπονητή στον ΠΑΟΚ και θα συνεργαστεί με τον Ιγκόρ Τούντορ με στόχο τον καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Για τον πρώην συμπαίκτη του στη Λόκερεν μίλησε ο Γιώργος Γκαλίτσιος και εξέφρασε την πίστη πως θα καταφέρει να πετύχει στα νέα του καθήκοντα.

«Εγώ τον πέτυχα στα τελειώματα ως ποδοσφαιριστή. Ηταν από τα καλύτερα δεκάρια, είχε καλό όνομα και τρομερό αριστερό πόδι. Ηταν σαν προπονητής στον αγωνιστικό χώρο», ανέφερε αρχικά ο Έλληνας αμυντικός στην εφημερίδα Metrosport και πρόσθεσε:

«Έχω να πω τα καλύτερα. Το έχει με την προπονητική. Είναι νέος σε ηλικία, εμπνέει σεβασμό και μπορεί να περνάει τις απόψεις του στα αποδυτήρια. Θα γίνει ένας πολύ καλός προπονητής. Στον ΠΑΟΚ θα δουλέψει ως βοηθός του Τούντορ, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι και αυτός ο ρόλος είναι πολύ σημαντικός σε μία ομάδα.

Όταν ο πρώτος προπονητής έχει άγχος ο βοηθός είναι λίγο πιο πίσω και με περισσότερη ηρεμία τον συμβουλεύει. Ο Λέκο, βέβαια, έχει να μάθει πολλά. Είναι σε νεαρή ηλικία, τόσο ο Τούντορ, όσο και ο Λέκο, αλλά το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο έχει ανάγκη από μικρούς σε ηλικία προπονητές. Σε όλες τις επιλογές, φυσικά, υπάρχει ρίσκο. Ειδικά για τον ΠΑΟΚ, όπου ο κόσμος είναι απαιτητικός και κάποιες φορές θα έλεγα και παράλογος
».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: