Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Ανακοίνωσε προπονητή η Κροατία!

Ο Άντε Τσάτσιτς είναι και επίσημα ο νέος προπονητής της εθνικής ομάδας της Κροατίας, αντικαθιστώντας τον Νίκο Κόβατς στον πάγκο.

Ανακοίνωσε προπονητή η Κροατία
Στο πρόσωπο του Άντε Τσάτσιτς βρήκε η κροατική ομοσπονδία ποδοσφαίρου τον αντικαταστάτη του Νίκο Κόβατς στον πάγκο της εθνικής ομάδας. Όπως ανακοινώθηκε, ο 61χρονος προπονητής υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι τον Ιούλιο του 2018, ενώ θα έχει βοηθούς τους Γιόσιπ Σίμουνιτς και Άντε Μίσε.

«Ύστερα από αρκετές συνομιλίες και ανάλυση καταλήξαμε πως αυτή ήταν η καλύτερη λύση. Δεν θα ήταν δίκαιο θα κάτσει στον πάγκο μόνο για δύο παιχνίδια και γι’ αυτό το συμβόλαιό του θα είναι μέχρι τις 31 Ιουλίου του 2018», δήλωση για την πρόσληψη του Άντε Τσάτσιτς ο Νταβόρ Σούκερ και συμπλήρωσε:

«Ο Άντε Τσάτσιτς αξίζει τη θέση αυτή. Μετράει 220 παιχνίδια στην πρώτη κατηγορία και έχει μεγάλη εμπειρία, με τις Ντινάμο και Μάριμπορ που έχει παίξει στην Ευρώπη. Έχω μιλήσει ήδη με τους παίκτες, μερικοί εξ αυτών έχουν συνεργαστεί με τον Τσάτσιτς στο παρελθόν και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Μέχρι στιγμής τα έχουμε πάει καλά στο θέμα προπονητή και ελπίζω αυτό να συνεχιστεί». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: