Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Καλά το είχε πει ο Ντέμης μετά την 4άρα!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος κάνει μέσα από το sport-fm.gr κάποιες σκόρπιες σκέψεις μετά το νέο θρίαμβο του Ολυμπιακού στο Ζάγκρεμπ επί της Ντινάμο.

Καλά το είχε πει ο Ντέμης μετά την 4άρα
-Πως τέλειωνα χθες το κομμάτι μου, αφού πρώτα σας προειδοποιούσα ότι ο Μασάντο είναι σε εκπληκτική κατάσταση;

-«Δύο σερί εκτός έδρας αποτελέσματα στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι πάντα μία πολύ δύσκολη υπόθεση για τον Ολυμπιακό -και για τις περισσότερες ομάδες στο θεσμό. Όμως, να θυμίσω ότι ο φετινός Ολυμπιακός έχει εκτός έδρας διπλά με δύο γκολ διαφορά σε Τούμπα και Ξάνθη και, βέβαια, το 3-2 στην Άρσεναλ…Έχει μία κεκτημένη ταχύτητα η ομάδα παίζοντας καλά μακριά από το Καραϊσκάκη!».

-Καταλαβαίνουμε πλέον τι διπλό ήταν εκείνο επί της Άρσεναλ στο Έμιρεϊτς; Της Άρσεναλ, που έγινε χθες η πρώτη ομάδα που κέρδισε φέτος την Μπάγερν. Για την ακρίβεια η Μπάγερν ούτε ισοπαλία δεν είχε φέρει!

-Όταν χάνεις από την Μπάγερν με ένα γκολ από το πουθενά, γιατί από το γκολ-σέντρα σουτ του Μίλερ από το πουθενά έχασες, δικαιούσαι και λίγη ρέντα στη συνέχεια.

-Εκείνος ο... Σίλντενφελντ, που ήταν χθες στο Ζάγκρεμπ; Αναμένουμε καταπελτώδη συνέντευξη κατά του διαιτητή! Για συναγωνισμό γραφικότητας με τον προπονητή Μάμιτς, που είδε οφσάιντ στο γκολ του Ιντέγε και δύο πέναλτι υπέρ της Ντινάμο!!! Προφανώς νόμιζε πως όλοι οι διαιτητές κι οι επόπτες θα ήταν όπως οι Ρουμάνοι στο Ντινάμο-Άρσεναλ 2-1…

-Για ποια ελληνική μεγάλη ομάδα κάνει για προπονητής ο Κροάτης μετά τις χθεσινές δηλώσεις; Για ποια απ΄ όλες…

-Δεν παίζει αυτό το πράγμα. 0-0 ήταν και τα δύο ματς του ομίλου και με το που έβαλε το γκολ η Άρσεναλ, αμέσως έβαλε γκολ κι ο Ολυμπιακός!

-Αυτός ο Νόϊερ, φτυστός ο…Όλσεν δεν ήταν στην έξοδο στο Άρσεναλ-Μπάγερν 1-0;

-Και ένα (Ντινάμο) και δύο (ΠΑΟΚ) και τρία (Άρσεναλ) και τέσσερα (ΑΕΚ) και πέντε (ΠΑΣ) γκολάκια στα πέντε τελευταία παιχνίδια!

-Καλά το είχε πει ο Ντέμης το Σάββατο μετά την τεσσάρα στο Καραϊσκάκη: «Ευτυχώς που έχουμε Champions League την Τρίτη για να δούμε ποδόσφαιρο»!*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: