Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

«Κρίνεται το μέλλον μας στο Europa League»

Ο Βραζιλιάνος Αρί της Κράσνονταρ μιλάει για το ματς της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ και δεν κρύβει την ανησυχία του για την κατάσταση της ρωσικής ομάδας. 
Ο επιθετικός που κόστισε πάνω από 6 εκατ. ευρώ στη Κράσνονταρ, το καλοκαίρι του 2013 για να τον αποκτήσει από την Σπαρτάκ Μόσχας, στέκεται επίσης στη μεγάλη σημασία που έχει ο αγώνας της Πέμπτης (22/10) με τον ΠΑΟΚ για την τελική κατάταξη των ομάδων στον όμιλο και την πρόκριση στην επόμενη φάση.
ADVERTISEMENT
«Για την ομάδα μας αυτή τη στιγμή, κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό σε κάθε διοργάνωση, αλλά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ έχει μεγάλη σημασία, καθώς το αποτέλεσμα μπορεί να επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό την τελική κατάταξη της ομάδα μας στο Γιουρόπα Λιγκ», σημείωσε ο Αρί και αναφέρθηκε στην κατάσταση της Κράσνονταρ λίγες ώρες πριν από την αναμέτρηση της Τούμπας.
«Είχαμε πολύ λίγες μέρες για να ξεκουραστούμε ύστερα από τον αγώνα για το ρωσικό πρωτάθλημα και στην προετοιμασία για την αναμέτρησης με τον ελληνικό σύλλογο ο προπονητής σίγουρα θα μας πει τι λάθη κάναμε στα προηγούμενα παιχνίδια, και που πρέπει να δώσουμε μεγάλη προσοχή στον επερχόμενο αγώνα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε στην Ελλάδα», κατέληξε ο Βραζιλιάνος φορ.

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: