Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Ύμνοι Σαρίτσα για Παναθηναϊκό και τον κόσμο του!

Σπουδαία ομάδα με φανταστικό κόσμο χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό ο Ουφούκ Σαρίτσα, αλλά τόνισε πως η Καρσίγιακα θα παλέψει για τη νίκη.

Ύμνοι Σαρίτσα για Παναθηναϊκό και τον κόσμο του
Άκρως εγκωμιαστικά σχόλια για τον Παναθηναϊκό, την ιστορία και τον κόσμο του από τον Ουφούκ Σαρίτσα. Ο προπονητής της Καρσίγιακα τόνισε πως η ομάδα του, πάντως, θα παλέψει για τη νίκη την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ (22:00).

«Παίζουμε ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι και θα είναι το πρώτο μας μακριά από τη Σμύρνη στην Ευρωλίγκα. Ο Παναθηναϊκός διαθέτει σπουδαίους παίκτες και μια από τις πιο σημαντικές ομάδες στην Ευρωλίγκα, ενώ έχει κι έναν πολύ καλό προπονητή. Εμείς θα πρέπει να κάνουμε το καλύτερο για να νικήσουμε. Η ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ είναι φανταστική και θα είναι ένα πλεονέκτημα γι’ αυτούς. Ο Παναθηναϊκούς έχει σπουδαίους οπαδούς. Με όλο το σεβασμό, εμείς θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για τη νίκη. Θέλουμε να επιστρέψουμε στην Τουρκία με τη νίκη», τόνισε ο Τούρκος προπονητής.

Ο πάουερ φόργουορντ της ομάδας, Κερέμ Γκονλούμ, ανέφερε από τη δική του πλευρά: «Πήραμε μια σημαντική νίκη απέναντι στην Μπαρτσελόνα στην έδρα μας και θέλουμε να πάρουμε όλα τα παιχνίδια στη Σμύρνη. Αν και ο Παναθηναϊκός έχασε το πρώτο του παιχνίδι, θα παίξουμε σε μια δύσκολη ατμόσφαιρα, αλλά θέλουμε να νικήσουμε και θα πάμε με αυτό το στόχο στην Αθήνα». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: