Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

«Εμείς αξίζαμε τη νίκη»!

Απογοητευμένοι ήταν οι ποδοσφαιριστές της Ντιναμό Ζάγκρεμπ μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι εκείνοι ήταν καλύτεροι καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και άξιζαν τη νίκη.

«Εμείς αξίζαμε τη νίκη»!
Ντομαγκόι Άντολιτς: «Λυπούμαστε που δεν τα καταφέραμε κόντρα στον Ολυμπιακό γιατί το αξίζαμε πραγματικά. Αν δεν κερδίζεις είναι καλύτερο να πάρεις την ισοπαλία. Αξίζαμε τη νίκη γιατί παλέψαμε και δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό, αλλά δεχθήκαμε το γκολ και δεν μπορέσαμε να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα. Είχαμε μία-δύο ευκαιρίες να σκοράρουμε. Είχαμε και δύο δοκάρια. Κρίμα, αλλά προχωράμε και πιστεύω ότι στην Ελλάδα μπορούμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους για την στήριξή τους».

Γιόζιπ Πίβαριτς: «Φυσικά και είμαστε πολύ στενοχωρημένοι. Σταθήκαμε άτυχοι και είμαι προσωπικά πολύ απογοητευμένος. Είναι δύσκολο όταν είσαι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα καλύτερος, κυριαρχείς και έχεις ευκαιρίες, μετά δέχεσαι ένα γκολ σε μία τέτοια απίθανη φάση από δύσκολη γωνία και στο τέλος, παρά την προσπάθεια ειδικά στο τέλος του παιχνιδιού, παίρνεις μία ήττα που δεν αξίζεις. Είπα πριν το παιχνίδι ότι δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος και είμαι πολύ στενοχωρημένος που έγινε ότι έγινε απόψε. Παίξαμε καλύτερα από τον Ολυμπιακό και είμαστε ικανοποιημένοι από το παιχνίδι μας, αλλά όχι και από το αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για ένα σπουδαίο παιχνίδι και στον κόσμο για την υπέροχη υποστήριξη. Ένιωσαν πόσο δύσκολο ήταν. Τρέξαμε και εξαντληθήκαμε. Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε και το χειροκρότημα στο τέλος σημαίνει πολλά για εμάς».

Μάρκο Ρογκ: «Ήμασταν η καλύτερη ομάδα και αξίζαμε τη νίκη. Αυτό είναι όμως το ποδόσφαιρο. Ήμασταν η καλύτερη ομάδα και αυτός είναι ο λόγος που κάνει πιο βαριά την ήττα μας. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήταν δίπλα μας, ελπίζω ότι θα συνεχίσουν να έρχονται και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε στους επόμενους αγώνες» *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: