Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Δεν έχει ανάγκη κανέναν!!

Νίκη… πρόκρισης κατάφερε να πάρει ο Ολυμπιακός στο Ζάγκρεμπ, αν και το αποτέλεσμα στο Λονδίνο δεν τον ευνόησε, όμως με νίκες όπως η χθεσινή επί της Ντιναμό δεν έχει να φοβάται τίποτα!

Δεν έχει ανάγκη κανέναν!
Η νίκη της Άρσεναλ επί της Μπάγερν στο Λονδίνο περιέπλεξε τα πράγματα για τον Ολυμπιακό, ο οποίος κατάφερε να κάνει το «καθήκον» του χθες στο Ζάγκρεμπ και να νικήσει (1-0) την Ντιναμό για την 3η αγωνιστική του 6ου ομίλου του Champions League.

Οι Πειραιώτες με το γκολ του φορμαρισμένου Ιντέγε μπόρεσαν να πάρουν αυτό ακριβώς που ήθελαν, φτάνοντας του έξι βαθμούς μέχρι στιγμής και τα πάντα εξαρτώνται αποκλειστικά από τους ποδοσφαιριστές του Μάρκο Σίλβα.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας υποδέχονται σε περίπου δύο εβδομάδες τους Κροάτες στο Καραϊσκάκη (04/11) και με την δύναμη του κόσμου θα προσπαθήσουν να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή του στο Europa League το νέο έτος.

Ωστόσο, στόχος όλων στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο είναι η πρόκριση στην επόμενη κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και ο Ολυμπιακός δείχνει πως μπορεί να το πετύχει, αφού έχει την Ντιναμό και την Άρσεναλ (την τελευταία αγωνιστική) μέσα στο γήπεδό του.

Μπορεί η εμφάνιση των Πειραιωτών να μην ήταν ανάλογη εκείνης που πραγματοποίησαν στο «Emirates», αλλά – όπως δήλωσε και χθες ο Τάκης Γκώνιας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 – η ομάδα του Σίλβα είναι κυνική. Μπαίνει στο γήπεδο, σκοράρει και φεύγει με το αποτέλεσμα που επιθυμεί.

Από την αρχή της χρονιάς οι Πειραιώτες μετρούν 9 νίκες και μόλις μία ήττα από την Μπάγερν στην πρεμιέρα του Champions League. Το εντυπωσιακό είναι πως σε αυτό το διάστημα έχουν πετύχει 26 γκολ και έχουν δεχθεί μόλις 8, με τα τρία από αυτά να είναι από τους Γερμανούς! *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: