Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Γκουαρδιόλα: «Θα μιλήσω με τον Βενγκέρ για την επόμενη φορά»

Δίκιο στους Άγγλους οπαδούς για την δυσαρέσκεια τους σχετικά με τις τιμές των εισιτηρίων, έδωσε ο Πεπ Γκιουαρδιόλα, που είπε ότι θα συζητήσει με τον Βενγκέρ για την... επόμενη φορά.

Γκουαρδιόλα: «Θα μιλήσω με τον Βενγκέρ για την επόμενη φορά»
Οι τιμές των εισιτηρίων στα γήπεδα της Αγγλίας, είναι κάτι που απασχολεί έντονα τους οπαδούς, που έχουν εκφράσει την έντονη δυσαρέσκεια τους.

Μάλιστα στο παιχνίδι της Άρσεναλ με τη Μπάγερν Μονάχου, οι οπαδοί των «Βαυαρών», διαμαρτυρήθηκαν με ένα ξεχωριστό τρόπο για το ζήτημα, καθυστερώντας να μπουν στο γήπεδο για περίπου πέντε λεπτά. Μάλιστα για αυτή τους την ενέργεια, χειροκροτήθηκαν από τους φίλους των «κανονιέρηδων».

Για το συγκεκριμένο θέμα τοποθετήθηκε και ο προπονητής της Μπάγερν, Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος παρόλο που δήλωσε ότι δεν πρόσεξε την ενέργεια των φίλων της ομάδας του, αφού ήταν προσηλωμένος στο παιχνίδι, δικαιολόγησε την κίνηση των οπαδών και τόνισε πως έχουν λόγο να διαμαρτύρονται οι Άγγλοι φίλαθλοι.

Μάλιστα ανέφερε χαριτολογώντας πως θα μιλήσει με τον Βενγκέρ για την επόμενη φορά που θα βρεθούν αντιμέτωπες οι ομάδες τους.

Ως προπονητής ποιας ομάδας δεν είπε όμως, αφού το όνομα του παίζει έντονα για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Μάντσεστερ Σίτι. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: