Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Χέρι – χέρι Ατρόμητος και Κιβωτός του κόσμου!!

Μία σπουδαία συνεργασία με φόντο την προσφορά στον συνάνθρωπο, εγκαινιάζει ο Ατρόμητος, που αποφάσισε να ενισχύσει έμπρακτα τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό, «Κιβωτός του Κόσμου».

Χέρι – χέρι Ατρόμητος και Κιβωτός του κόσμου

Η ομάδα του Περιστερίου, όπως ανακοίνωσε, θα πάρει πρωτοβουλίες και θα ξεκινήσει σειρά ενεργειών, με σκοπό να στηρίξει το έργο του πατρός Αντωνίου για τα παιδιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ατρόμητου

Η δική μας κιβωτός θα έχει αγάπη, συμμετοχή και πολύ «φως» με τη λάμψη ενός αστεριού! Η ΠΑΕ Ατρόμητος με ιδιαίτερη χαρά αλλά και τιμή συμπορεύεται πλέον με την «Κιβωτό του Κόσμου», τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού με στόχο την στήριξη και την ενίσχυσή του σε αυτές τις πολύ δύσκολες στιγμές που βιώνει η ελληνική κοινωνία.
Η «Κιβωτός του Κόσμου» που ιδρύθηκε το 1998 από τον πάτερ Αντώνιο Παπανικολάου κι επιτελεί σπουδαίο έργο προσφέροντας φροντίδα στα παιδιά που ζούσαν και ζουν σε συνθήκες παραμέλησης κι εγκατάλειψης μη έχοντας κανένα μέλλον αλλά και σε πολλούς γονείς.
Ο Ατρόμητος έχοντας ταυτίσει το όνομα του και με την κοινωνική προσφορά όλα αυτά τα χρόνια θα βάλει ένα μικρό λιθαράκι για να μείνει όρθια αυτή η κιβωτός, η «Κιβωτός του Κόσμου» με μια σειρά ενεργειών και πρωτοβουλιών που θεωρούμε ότι είναι το μικρότερο που μπορούμε να κάνουμε απέναντι στον πάτερ Αντώνιο και στα παιδιά του!.

*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: