Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Αντσελότι: «Καμία άμεση επαφή με Λίβερπουλ»

Ο Κάρλο Αντσελότι ξεκίνησε συνεργασία με την ιστοσελίδα goal.com και στο ντεμπούτο του αποκάλυψε πως δεν ήρθε ουδέποτε σε επαφή με την Λίβερπουλ για να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία μετά την απόλυση του Μπρένταν Ρότζερς. Παράλληλα εξέφρασε την πεποίθησή του για παραμονή του Ζοσέ Μουρίνιο στην Τσέλσι και έδωσε περισσότερες ελπίδες πρόκρισης στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ σε Ολυμπιακό και Ντίναμο Ζάγκρεμπ, παρά στην Άρσεναλ.
Για την Λίβερπουλ και τα σενάρια: «Δεν υπήρξε επαφή με την Λίβερπουλ. Απλώς όταν ανοίγει μια δουλειά γράφονται τα ονόματα των διαθέσιμων προπονητών και έτσι γράφτηκε και το δικό μου. Αλλά δεν είχα σε κανένα σημείο άμεση επικοινωνία με την διοίκησή της».
Για την Άρσεναλ στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ: «Η Άρσεναλ είναι πρακτικά εκτός Τσάμπιονς Λιγκ γιατί πρέπει να παίξει δύο συνεχόμενες φορές με την Μπάγερν, αλλά διαφωνώ με την άποψη αυτών που λένε πως απογοητεύει στην Ευρώπη. Είναι για πολλά διαδοχικά χρόνια στην διοργάνωση. Απλώς πιστεύω πως το πρόβλημα ήταν το πρώτο ματς. Υποτίμησε τη Ντίναμο Ζάγκρεμπ εξαιτίας του βιογραφικού της. Υποτιμήθηκε τόσο από τον Βενγκέρ όσο και από τους παίκτες. Θεωρώ την Μπάγερν φαβορί. Η Άρσεναλ πρέπει να της πάρει βαθμούς, αλλά είναι δύσκολο. Η τριάδα Αλέξις-Γουόλκοτ-Εζίλ (σ.σ όλοι βασικοί για το ματς) μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στους Γερμανούς. Αλλά ξανά λέω πως θα είναι δύσκολο».
Για τον Μουρίνιο: «Δεν νομίζω ότι θα απολυθεί. Φυσικά και όχι. Έχει αλλάξει λίγο με πέρυσι και βρίσκεται σε έναν σύλλογο που ξέρει καλά, συν του ότι και ο σύλλογος τον ξέρει καλά. Είναι ένας από τους κορυφαίους όλων των εποχών και αν κάποιος μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση είναι αυτός. Θεωρώ ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι το κίνητρο. Τεχνικά η ομάδα είναι η ίδια που κυριάρχησε πέρυσι στην Πρέμιερ Λιγκ. Απλώς έχουν πέσει τα επίπεδα του κινήτρου».
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: