Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Τζόρτζεβιτς: «Κίνητρο το ΟΑΚΑ με Καρσίγιακα»

Στη βοήθεια του κόσμου ποντάρουν πολλά Σάσα Τζόρτζεβιτς και Όγκνιεν Κούζμιτς για να νικήσει ο Παναθηναϊκός την Πέμπτη την Καρσίγιακα στο ΟΑΚΑ.

Τζόρτζεβιτς: «Κίνητρο το ΟΑΚΑ με Καρσίγιακα»
Ο Παναθηναϊκός δεν έχει περιθώρια για πολλές απώλειες μετά την ήττα της πρεμιέρας από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν, αλλά η Καρσίγιακα δεν αποτελεί εύκολη λεία όπως αναγνώρισαν Σάσα Τζόρτζεβιτς και Όγκνιεν Κούζμιτς, που ζήτησαν τη βοήθεια του κόσμου για το βράδυ της Πέμπτης.

«Θα αγωνιστούμε για πρώτη φορά στην έδρα μας στη φετινή Euroleague και θέλουμε να πανηγυρίσουμε την πρώτη μας νίκη, μετά την ήττα στο Κράσνονταρ. Η Καρσίγιακα είναι πρωταθλήτρια Τουρκίας και διαθέτει συνδυασμό ταλέντου και εμπειρίας. Τη σεβόμαστε και γνωρίζουμε ότι θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά αν θέλουμε τη νίκη. Εμπιστεύομαι τους παίκτες μου, ενώ εκτιμώ ότι αποτελεί μεγάλο κίνητρο για μας το γεγονός ότι θα αγωνιστούμε μπροστά στο κοινό μας στο ΟΑΚΑ», τόνισε ο Σέρβος προπονητής.

Από την πλευρά του ο Όγκνιεν Κούζμιτς, είπε: «Μετά την ήττα στο Κράσνονταρ έχουμε επιπλέον κίνητρο και θέλουμε την πρώτη μας νίκη στη διοργάνωση στην έδρα μας. Η Καρσίγιακα είναι μία καλή ομάδα και θα πρέπει να αποδώσουμε σωστά. Περιμένουμε πολλά από τους φιλάθλους μας και θέλω να εκφράσω την ευχαρίστηση μου για την υποστήριξη τους». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: