Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Αναστασίου: «Μας περιμένει δύσκολο πρόγραμμα»

Την προσοχή των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού στις επόμενες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις επέστησε ο Γιάννη Αναστασίου στη χθεσινή του ομιλία. Πρόγραμμα… Βέμερ ακολουθεί πλέον ο Εσιέν.

Αναστασίου: «Μας περιμένει δύσκολο πρόγραμμα»
Στο παρελθόν ανήκει ήδη για τον Παναθηναϊκό η νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο και από χθες ο Γιάννης Αναστασίου επέστησε την προσοχή των παικτών του στην προσεχή αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ωστόσο, ο 42χρονος προπονητής τόνισε ότι δεν είναι μόνο οι Θεσσαλονικείς, αλλά γενικά περιμένει τους «πράσινους» ένα δύσκολο πρόγραμμα και χρειάζεται να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στο στόχο τους.

«Συγχαρητήρια, πήραμε μία σημαντική νίκη, ενώ είχαμε κάποια καλά διαστήματα στον αγώνα, αλλά και κάποια λάθη που πρέπει να διορθώσουμε. Ακολουθεί πολύ δύσκολο πρόγραμμα με αρκετά δύσκολα ματς, αρχής γενομένης από το ματς με τον ΠΑΟΚ και πρέπει να επικεντρωθούμε στο στόχο μας. Μπορούμε να τα καταφέρουμε γιατί έχουμε πολύ καλή ομάδα», τόνισε μεταξύ άλλων ο Έλληνας τεχνικός.

Εν τω μεταξύ, στη διάθεση του Αναστασίου για τον αγώνα στη συμπρωτεύουσα τέθηκε ο Γιενς Βέμερ. Ο Γερμανός μπακ-χαφ προπονήθηκε κανονικά και υπολογίζεται για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, στα… βήματα του Βέμερ βρίσκεται πλέον ο Μικαέλ Εσιέν, αφού πιθανότατα μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα αρχίσει να κάνει το πρώτο μέρος της προπόνησης με την ομάδα (όπως έκανε και ο Γερμανός), ώστε να προλάβει να είναι έτοιμος με την ΑΕΚ ή με τον Ατρόμητο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: