Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Σαργκάνης: «Από τον Κοβάσεβιτς είχε να βρει τέτοιο φορ»

Το εγκώμιο του Ιντέγε Μπράουν έπλεξε ο Νίκος Σαργκάνης, υποστηρίζοντας ότι ο Ολυμπιακός είχε να βρει έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή από την εποχή του Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Σαργκάνης: «Από τον Κοβάσεβιτς είχε να βρει τέτοιο φορ»
Μόνο καλά λόγια για την αξία του Ιντέγε Μπράουν είχε να πει ο Νίκος Σαργκάνης, ο οποίος μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 δεν δίστασε να τον συγκρίνει με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Παράλληλα, ο βετεράνος τερματοφύλακας τόνισε πως ο φετινός Ολυμπιακός είναι φτιαγμένος για υψηλούς στόχους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Σαργάνης στην εκπομπή «Με στιλ αθλητικό» με τους Γιώργο Χελάκη και Σωτήρη Κωσταβάρα

Για τη χθεσινή νίκη του Ολυμπιακού επί της Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ: «Έχει πολύ καλύτερη ομάδα σε σύνολο από τις υπόλοιπες χρονιές. Ο πάγκος του Ολυμπιακού φέτος δεν συγκρίνεται. Βγάζεις τον έναν και μπαίνει κάποιος καλύτερος. Αυτή τη στιγμή με το υλικό που έχει ο Ολυμπιακός ένας σωστός προπονητής μπορεί να κάνει καλή διαχείριση. Όλοι έχουν ψυχή μέσα τους. Αυτά τα παιδιά δείχνουν πως μπορούν να πετύχουν υψηλούς στόχους. Δεν μιλάμε μόνο για τη νίκη επί της Άρσεναλ, αλλά πολύ περισσότερο για χθες. Η Ντιναμό είναι πολύ καλή ομάδα και αν κάποιος πιστεύει ότι ο αγώνας στο Καραϊσκάκη θα είναι εύκολος κάνει πολύ μεγάλο λάθος. Ο Ολυμπιακός μποπρεί να αντισταθεί στην καλή ποιότητα της αντίπαλης ομάδας.

Για τον Μπράουν Ιντέγε: «Τον βοηθάει και η ομάδα, τα στηρίγματα που έχει. Τον βοηθάει το σύνολο. Από τη στιγμή που παίρνει την μπάλα, έχει επιλογές και παίρνει πρωτοβουλίες. Είναι θηρίο, είναι ταχύς και καλός τεχνίτης. Τι άλλο να ζητήσεις από έναν σέντερ φορ Έχει πολλά θετικά και ο Ολυμπιακός είχε να βρει τέτοιον επιθετικό από τον Κοβάσεβιτς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: