Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Ιντέγε: «Η ανταμοιβή μας»

Ως επιβράβευση για τη σκληρή δουλειά της ομάδας αντιμετωπίζει ο Ιντέγε Μπράουν την εξαιρετική πορεία του Ολυμπιακού μιλώντας στο UEFA.com. Πώς περιέγραψε το νικητήριο γκολ απέναντι στη Ντιναμό.

Ιντέγε: «Η ανταμοιβή μας»
Τίποτα λιγότερο από αυτό που αξίζει και για το οποίο έχει δουλέψει σκληρά φέτος δεν εισπράττει ο Ολυμπιακός, όπως δήλωσε ο Ιντέγε Μπράουν μετά τη νίκη επί της Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ.

«Το κλειδί; Έχουμε δουλέψει πολύ, πολύ σκληρά και αυτή είναι η ανταμοιβή. Τώρα είμαστε ισόβαθμοι με την Μπάγερν και θέλουμε να πάμε στον επόμενο γύρο», ανέφερε ο σκόρερ των Πειραιωτών.

Όσο για το απίθανο τέρμα που πέτυχε κι έκρινε την αναμέτρηση στο «Μάξιμιρ», είπε: «Προσπάθησα να βγω γρήγορα στην αντεπίθεση όταν είδα τον Πάρντο. Στο τέλος κατάφερα να πετύχω ένα πολύ δύσκολο γκολ. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ήξερα πως έπρεπε να σκοράρω. Δεν είναι έκπληξη που κερδίσαμε δύσκολα. Περίμενα ένα τέτοιο παιχνίδι. Η Ντιναμό έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Χάσαμε κάποιες ευκαιρίες, όπως κι αυτοί, αλλά εμείς καταφέραμε να βάλουμε γκολ και αξίζαμε τη νίκη».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: