Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Ρομπέρτο: «Ζοριστήκαμε, αλλά τώρα είμαστε σε καλή θέση»

Τις δυσκολίες που συνάντησε στο χθεσινό παιχνίδι με την Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ αναγνώρισε ο Ρομπέρτο, ο οποίος τόνισε πως όλοι στον Ολυμπιακό κοιτούν κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

Ρομπέρτο: «Ζοριστήκαμε, αλλά τώρα είμαστε σε καλή θέση»
Αρκετά δύσκολο ήταν το χθεσινό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό με την Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ, όμως έπρεπε να υποφέρει για να φτάσει σε άλλη μία σημαντική εκτός έδρας νίκη.

Αυτό δήλωσε ο Ρομπέρτο μετά τον αγώνα με τους Κροάτες, τονίζοντας πως πλέον κοιτούν τον επόμενο αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα στο «Μάξιμιρ»

«Ήταν δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Στην αρχή ήμασταν εκτός πνεύματος αγώνα. Έπρεπε να υποφέρουμε και ήθελα να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου. Ζοριστήκαμε πολύ στο ματς αλλά ήταν πολύ μεγάλη νίκη για εμάς γιατί τώρα είμαστε σε πολύ καλή θέση.

Πρέπει να πάμε βήμα βήμα. Αυτό ήταν το κλειδί για την επιτυχία μας στο ξεκίνημα της σεζόν. Οπότε θα συνεχίσουμε τον ίδιο τρόπο, βήμα βήμα, να σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι.

Τώρα έχουμε μια δύσκολη αναμέτρηση την Κυριακή απέναντι σε ένα δύσκολο αντίπαλο. Πρέπει να ξεκουραστούμε τώρα και να σκεφτούμε το ματς της Κυριακής». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: