Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Μπάγεβιτς: «Ξένος προπονητής που θα γνωρίζει για την ΑΕΚ»

Τα στοιχεία που αναζητούνται στον διάδοχο του Τραϊανού Δέλλα περιέγραψε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο εκτελεστικός διευθυντής της «Ένωσης» μίλησε για ξένο προπονητή, που θα γνωρίζει ωστόσο για την ΑΕΚ.

Μπάγεβιτς: «Ξένος προπονητής που θα γνωρίζει για την ΑΕΚ»
Το προφίλ του νέου προπονητή που θέλει να έχει η ΑΕΚ στον πάγκο της επιχείρησε να σκιαγραφήσει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μετά την τελευταία προπόνηση του Τραϊανού Δέλλα στην «Ένωση», ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ αναφέρθηκε στα στοιχεία που πρέπει να έχει ο διάδοχος του «Κολοσσού».

«Πρέπει να κάνουμε αυτό που αξίζει στην ΑΕΚ και να το κάνουμε όσο μπορούμε πιο σύντομα. Για τον Δέλλα μπορώ να πω ότι προσέφερε πάρα πολλά στην ΑΕΚ και σαν παίκτης και σαν προπονητής. Αυτές οι στιγμές δεν είναι ευχάριστες, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα.

Πρέπει να κοιτάμε μπροστά και να δούμε πώς θα φέρουμε την ΑΕΚ εκεί που είναι η θέση της. Ο Στέλιος θα προσπαθήσει όσο καιρό μείνει να βοηθήσει και να κάνει σωστά τη δουλειά»
, είπε αρχικά.

Ερωτώμενος, δε, συγκεκριμένα για την ταυτότητα του νέου τεχνικού, απάντησε: «Ξένος θα είναι ο προπονητής. Δεν θέλω να λέμε ονόματα. Θα είναι σοβαρός, δυνατός, όσο γίνεται πιο καλός. Που γνωρίζει και την ΑΕΚ και μπορούμε να τον πιστεύουμε όλοι. Αυτόν θέλουμε. Το πότε θα το καταφέρουμε θα το δούμε. Εμείς ξεκινήσαμε και ο Μπράνκο τώρα τρέχει δεξιά κι αριστερά».

Όσο για το αν υπήρξε διάσταση απόψεων μεταξύ του ίδιου και του Δέλλα, ο Μπάγεβιτς ήταν απόλυτος, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν υπάρχει καμία διαφωνία. Ο Τραϊανός είναι που το αποφάσισε. Διαφωνίες μπορεί να είχαμε στη διάρκεια της συνεργασία μας, αλλά πάντα στο τέλος συμφωνούσαμε. Όταν έχεις συνεργασία, πρέπει να έχεις και διαφωνίες, αυτό συμβαίνει παντού. Όμως η συνεργασία μας ήταν καλή».*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: