Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Με φόρα για το «8 στα 8»!

Την πρώτη του νίκη στο Περιστέρι μετά το 2012 θέλει να σημειώσει σήμερα ο Ολυμπιακός απέναντι στον Ατρόμητο, κάνοντας παράλληλα το «8 στα 8» και να ισοφαρίσει ένα ρεκόρ που κρατάει 40 χρόνια.

Με φόρα για το «8 στα 8»
Εντυπωσιακή είναι μέχρι σήμερα η πορεία του Ολυμπιακού στις εγχώριες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις, έχοντας μέχρι σήμερα εννιά νίκες σε δέκα ματς (μόνο από την Μπάγερν Μονάχου έχει χάσει).

Οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν σήμερα στο Περιστέρι τον Ατρόμητο και πρώτος στόχος τους είναι η διεύρυνση του νικηφόρου σερί τους, κάνοντας το «8 στα 8» στο πρωτάθλημα (15:00, Novasports 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Παράλληλα, οι νταμπλούχοι Ελλάδας θα επιχειρήσουν να πάρουν την πρώτη τους νίκη μετά τον Σεπτέμβριο του 2012, όταν και είχαν κερδίσει με σκορ 1-0 με γκολ του Νταβίντ Φουστέρ.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Μάρκο Σίλβα προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει τη… δεκάδα του Ζάγκρεμπ και η μία αλλαγή θα αφορά τη μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ελαμπντελαουί, Μποτία, Σιόβα, Μαζουακού.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Μιλιβόγεβιτς και ο Καμπιάσο, ενώ στα πλάγια θα είναι ο Πάρντο και ο Σεμπά. Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Τσόρι αντί του Φορτούνη, με τον Ιντέγε να παραμένει στην κορυφή της επίθεσης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καπίνο, Ντα Κόστα, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Ερνάνι, Κολοβός, Σαλίνο και Ζντιέλαρ. Εκτός είναι οι Μπουχαλάκης, Φουστέρ, Μανιάτης και Ντουρμάζ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: