Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Έξαλλος ο Σπανός με τον Δημητρόπουλο!!

Ποιος είδε τον Γιώργο Σπανό και δεν τον φοβήθηκε; Ο πρόεδρος του Ατρόμητου ήταν έξαλλος με τη διαιτησία του Δημητρόπουλου και του... γνωστοποίησε τα παράπονά του μετά τη λήξη του ματς!

Έξαλλος ο Σπανός με τον Δημητρόπουλο!
Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι ιθύνοντες του Ατρόμητου με τις υποδείξεις του Δημητρόπουλου στο σημερινό ματς κόντρα στον Ολυμπιακό, έχοντας παράπονα με τη γενικότερη στάση του ρέφερι από τη Φθιώτιδα καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα κόντρα στους «ερυθρόλευκους».

Μάλιστα, ο πρόεδρος του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός, δεν... χαρίστηκε στο διαιτητικό τρίο και φρόντισε να τους γνωστοποιήσει τα παράπονά του αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης στα αποδυτήρια.

Έξαλλος ο ισχυρός άνδρας των Περιστεριωτών τα «έψαλλε» στον Αλέξανδρο Δημητρόπουλο για τις υποδείξεις του και σύμφωνα με ανθρώπους που ήταν κοντά στο συμβάν με επιθετικό ύφος είπε στον ρέφερι ότι δεν τιμάει τα παντελόνια που φοράει.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Δημητρόπουλος τα έχασε από τα παράπονα των ιθυνόντων του Ατρόμητου και μάλιστα έντρομος φρόντισε να κλείσει την πόρτα των αποδυτηρίων προκειμένου να μην ακούγονται οι φωνές. Εκτός από τον Γιώργο Σπανό, στο σημείο ήταν και άλλα μέλη της διοίκησης των Περιστεριωτών, αλλά και παίκτες που εξέφραζαν τα παράπονά τους από τη διαιτησία του Δημητρόπουλου.

Τα παράπονα των ανθρώπων του Ατρόμητου εστιάζονται στη φάση του πρώτου γκολ, το οποίο προέρχεται από κόρνερ που όπως φαίνεται από το ριπλέι ήταν άουτ, για φάουλ στο χώρο του κέντρου που δεν δόθηκαν ποτέ, αλλά και για τον τρόπο που σφύριζε ο Δημητρόπουλος ειδικά μετά τη μείωση του σκορ από τον Στόιτσεφ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: