Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Σάρωσαν τον Παναθηναϊκό οι μικροί του ΠΑΟΚ!!

Με το ευρύ 4-0 επικράτησε η Κ20 του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, πετυχαίνοντας από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο.

Σάρωσαν τον Παναθηναϊκό οι μικροί του ΠΑΟΚ
Στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας της Σούπερ Λίγκας Κ-20 πέρασε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος επικράτησε με το ευρύ σκορ 4-0 του Παναθηναϊκού στο γήπεδο του Μεσημερίου. Οι παίκτες του Βλάνταν Ίβιτς κατάφεραν να βάλουν τις βάσεις για τη νίκη τους από το πρώτο ημίχρονο, στο οποίο προηγήθηκαν με 2-0 στο 28’ και στο 39’ με τα γκολ του Δημητριάδη και του Κούστα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι νεαροί Θεσσαλονικείς συνέχισαν με τον ίδιο ρυθμό και μέχρι το 55’ είχαν «κλειδώσει» τη νίκη, αφού ο Συράκος σκόραρε στο 52’ και στο 55’.

Το παιχνίδι είχε αρκετά δυνατά μαρκαρίσματα και στο 21’ ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης χρειάστηκε να αντικατασταθεί μετά από χτύπημα που δέχθηκε στο πρόσωπο. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός δεν έχει κάτι το ανησυχητικό.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΠΑΟΚ: Κουτογλίδης, Τοπαλίδης, Τσελεπίδης, Δεληγιαννίδης, Δοδοντσάκης, Πατράλης, Παναγιωτίδης, Δημητριάδης, Ρανγκέλοφ, Συράκος, Κούστα

Παναθηναϊκός: Βασίλας, Ξηρός, Μαυρόμάτης, Ευαγγέλου, Τζανουλίνος, Μίγγος, Αγγελόπουλος Γ., Αγγελόπουλος Β., Παπανικολάου, Λάμπρου, Χατζηγιοβάννης *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: