Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Δράση από νωρίς…!


Από νωρίς ξεκινάει με ενδιαφέρον σήμερα η 8η αγωνιστική στη Σούπερ Λίγκα, καθώς ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ατρόμητο και το βράδυ ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα.

Δράση από νωρίς…
Ενδιαφέρουσα από πολύ νωρίς θα είναι σήμερα η 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, καθώς ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ατρόμητο.

Στο Περιστέρι οι Πειραιώτες θα επιχειρήσουν να κάνουν το «8 στα 8» στο πρωτάθλημα, ενώ παράλληλα θέλουν να διευρύνουν το νικηφόρο σερί τους που κρατάει μετά την ήττα από την Μπάγερν.

Από την πλευρά τους, οι Περιστεριώτες κατάφεραν την προηγούμενη εβδομάδα να πετύχουν την πρώτη τους νίκη μετά τις τέσσερις σερί ήττες στο πρωτάθλημα.

Στις 17:15, υπάρχουν τρεις επίσης σημαντικές αναμετρήσεις: Πανθρακικός-Ξάνθη, Πανιώνιος-Βέροια και ΠΑΣ Γιάννινα-Αστέρας Τρίπολης.

Το βράδυ η αυλαία πέφτει με το ντέρμπι στην Τούμπα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό, με τις δύο ομάδες να θέλουν πάση θυσία σήμερα το «τρίποντο». Οι Θεσσαλονικείς κοντεύουν να συμπληρώσουν μήνα χωρίς νίκη, ενώ οι «πράσινοι» θέλουν να παραμείνουν ζωντανοί στη διεκδίκηση του φετινού τίτλου και γιατί όχι να εκμεταλλευτούν ενδεχόμενη γκέλα του Ολυμπιακού.

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής

Σάββατο 24 Οκτωβρίου

Καλλονή-Λεβαδειακός 0-0

Ούτε η βροχή, ούτε η υπεροχή της Καλλονής κατάφερε να σταματήσει το Λεβαδειακό που έφυγε με το 0-0 απ' την Μυτιλήνη και συνεχίζει το σερί που μόνο Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έσπασαν μετά την πρεμιέρα.



Παναιτωλικός-Πλατανιάς 1-2

Με κεφαλιά του Κουλιμπαλί έπειτα από τραγική έξοδο του Κυριακίδη, ο Πλατανιάς απέδρασε με μεγάλο «διπλό» από το Αγρίνιο, επικρατώντας 2-1 του Παναιτωλικού.




ΑΕΚ-Ηρακλής 5-1

Τρία προβλήματα «έβγαλε» το ματς κόντρα στον Ηρακλή για την ΑΕΚ. Ο Αραβίδης αποχώρησε με διάταση, κάκωση αποκόμισε ο Σιμόες, ενώ ο Μπαρμπόσα υπέστη θλαστικό τραύμα στο κεφάλι.




Κυριακή 25 Οκτωβρίου

Ατρόμητος-Ολυμπιακός (15:00, Novasports 2) Δημητρόπουλος
Πανθρακικός-Ξάνθη (17:15, Novasports 6) Σπάθας
Πανιώνιος-Βέροια (17:15, Novasports 2) Παπαπέτρου
ΠΑΣ Γιάννινα-Αστέρας Τρίπολης (17:15, Novasports 4 ) Στυλιαράς
ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός (19:30, Novasports 1) Αρετόπουλος

Η επόμενη (9η) αγωνιστική

Λεβαδιακός-Πανιώνιος
Πλατανιάς-Καλλονή
Βέροια-Ολυμπιακός
Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ
Skoda Ξάνθη-Παναιτωλικός
ΠΑΣ Γιάννινα-Πανθρακικός
Παναθηναϊκός-ΑΕΚ
Ηρακλής-Ατρόμητος *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: