Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Χάντερ: «Έχουμε δρόμο μπροστά μας»

Είναι αρκετά νωρίς στη σεζόν για να ανησυχήσει κανείς από τις ήττες του Ολυμπιακού υποστήριξε ο Οθέλο Χάντερ μιλώντας στην Sportday.

Χάντερ: «Έχουμε δρόμο μπροστά μας»
Δεν υπάρχει λόγος για ανησυχία για τις ήττες στον Ολυμπιακό επεσήμανε ο Οθέλο Χάντερ μιλώντας στην εφημερίδα Sportday.

Ο αμερικανός σέντερ υποστήριξε ότι παρά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο οι ερυθρόλευκοι είναι μέσα στους σημαντικούς στόχους τους ακόμη και πως είναι νωρίς στη σεζόν.

«Θα με προβληματίσει αν χάνουμε όταν θα έχουμε δέσει ως ομάδα, γιατί θα σημαίνει πως κάτι δεν κάναμε καλά, όμως ακόμα έχουμε δρόμο μπροστά μας», ανέφερε ο άσος των ερυθρολεύκων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην εφημερίδα Sportday...

Για τον Μπουρούση:

«Μας έκανε μεγάλη ζημιά, σκόραρε κοντά στο καλάθι, έβαλε και αρκετά μακρινά σουτ. Ήταν το παιχνίδι του, αλλά το επιτρέψαμε κι εμείς γιατί τον αντιμετωπίσαμε λάθος. Είναι πολύ καλός παίκτης και από την στιγμή που βρήκε ρυθμό ήταν δύσκολο να τον σταματήσουμε»

-για την απουσία του από τα παρκέ:

«Η αλήθεια είναι ότι μου είχε λείψει να παίζω και δεν αισθανόμουν καλά, παρακολουθώντας τα πρώτα παιχνίδια χωρίς να μπορώ να βοηθήσω. Το καλό είναι ότι είμαι ξανά εδώ με τους συμπαίκτες μου, νιώθω απολύτως καλά στην υγεία μου και όταν θα έχω βρει το ρυθμό και τη φόρμα μου, θα μπορώ να είμαι αυτός που θέλω και μπορώ».

Για την εικόνα που παρουσίασε ο Ολυμπιακός στη Βιτόρια και, γενικά, στα πρώτα ματς της σεζόν:

«Κατά την άποψή μου αυτή η άμυνα και γενικότερα η εικόνα δεν είναι.. Ολυμπιακός. Ήταν τραγικη η άμυνα, αλλά χάσαμε και εύκολα σουτ, λέι απ και δεν αξιοποιήσαμε τα επιθετικά ριμπάουντ. Ξέρουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε πολύ καλύτερα και το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να... κλείσουμε το στόμα μας και να δουλέψουμε σκληρά για να γίνουμε καλύτεροι».

-για τις δύο ήττες από τον Παναθηναϊκό:

«Χάσαμε δύο φορές από τον βασικό μας αντίπαλο, αλλά αυτά συμβαίνουν. Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε το παρελθόν. Ο Παναθηναϊκός είναι μία πολύ καλή ομάδα, κάποιες φορές θα τον νικήσουμε και κάποιες όχι. Υπάρχουν όμως δεκάδες ομάδες που πρέπει να αντιμετωπίσουμε αν θέλουμε να φτάσουμε ψηλά. Τώρα προέχει ο επόμενος αντίπαλος και όταν έρθει η ώρα, θα ασχοληθούμε ξανά με τον Παναθηναϊκό».

-εάν μοιάζει το ξεκίνημα με το περσινό:

«Μοιάζουν πολύ. Χάσαμε εναν στόχο, το Κύπελλο, αλλά είμαστε μέσα στους σημαντικούς, οπότε είναι νωρίς να κριθεί οτιδήποτε. Θα με προβληματίσει αν χάνουμε όταν θα έχουμε δέσει ως ομάδα, γιατί θα σημαίνει πως κάτι δεν κάναμε καλά, όμως ακόμα έχουμε δρόμο μπροστά μας». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: