Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Ματς «πράσινων» αποδείξεων!!

Τη νίκη με την οποία θα παραμείνει ζωντανός στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος ψάχνει απόψε ο Παναθηναϊκός κόντρα στον ΠΑΟΚ, κάνοντας παράλληλα το «5 στα 5» στο πρωτάθλημα.

Ματς «πράσινων» αποδείξεων
Μια άκρως απαιτητική και κρίσιμη σειρά αγώνων ξεκινάει για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος απόψε αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (19:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου θέλει να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί της, κάνοντας το «5 στα 5» στην Τούμπα, ενώ παράλληλα θέλει να παραμείνει ζωντανή στη διεκδίκηση του τίτλου.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Έλληνας τεχνικός δεν υπολογίζει τον Σέρχιο Σάντσεθ που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο πόδι κοντά στο τέλος της χθεσινής προπόνησης. Έτσι μπήκε εσπευσμένα στην αποστολή ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, ενώ εκτός έμεινε ο Βέμερ και δεν υπολογίζεται ο Εσιέν.

Την «πράσινη» εστία θα υπερασπιστεί ο Στιλ, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα είναι οι Μαρινάκης, Ταυλαρίδης, Τελάντερ και Νάνο. Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Λαγός, με τους Ζέκα και Πράνιτς (ή Κουτρουμπή) εσωτερικούς μέσους. Πιο μπροστά θα παίξουν ο Ατζαγκούν και ο Αμπέντ, ενώ ο Μπεργκ θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κοτσόλης, Γιαννακόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Κλωναρίδης, Λουντ, Καρέλης, Νίνης και Πέτριτς. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: