Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Μαρκόπουλος: «Φθηνά και μαζεμένα λάθη»

Στα πολλά και φθηνά λάθη του ΠΑΟΚ, στα τελευταία λεπτά, απέδωσε ο Σούλης Μαρκόπουλος την ήττα από τον Άρη.

Μαρκόπουλος: «Φθηνά και μαζεμένα λάθη»
Τα λάθη του ΠΑΟΚ στο τέλος έδωσαν την ευκαιρία στον Άρη να πάρει μία διαφορά ασφαλείας και έτσι να φτάσει στη νίκη, σύμφωνα με όσα είπε ο Σούλης Μαρκόπουλος.

«Συγχαρητήρια στον Άρη για τη νίκη του. Είχε περισσότερες δυνάμεις και έπαιξε πιο ορθολογιστικά στο τέλος. Τελικά πήρε μία δύσκολη νίκη όπως πήγε ματς», ήταν τα πρώτα λόγια του Σούλη Μαρκόπουλου, ο οποίος πρόσθεσε:

«Κάναμε φθηνά και μαζεμένα λάθη, ειδικά όταν περάσαμε μπροστά στο σκορ στο τελευταίο δεκάλεπτο. Ήταν λάθη αμυντικά, όταν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να βάλει καλάθια που δεν είχε σε όλο τον άλλο αγώνα. Εκεί βγήκαμε έξω από τον ρυθμό του αγώνα. Τα επιθετικά ριμπάουντ του αντιπάλου σίγουρα επηρέασαν το παιχνίδι, αλλά τα λάθη μας στο τέλος έδωσαν την ευχέρεια στον αντίπαλο να πάρει την διαφορά».

Για το τι συνέβη μετά το 63-64: «Τα λάθη ήταν αμυντικά και ομαδικά. Η ομαδική δουλειά μας είχε πρόβλημα και εκεί χάσαμε ψυχολογία αλλά και δυνάμεις λόγω του τι έγινε τις τελευταίες μέρες όπου τρεις παίκτες δεν έκαναν και προπόνηση. Όσο περνούσε η ώρα οι αντοχές μειώνονταν και το μυαλό δεν λειτουργούσε τόσο καλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: