Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Απόλλων: «Αυτό είναι το πέναλτι που δεν είδε κανείς» (video)

Ανακοίνωση με ένα συνοδευτικό… βίντεο εξέδωσε η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης στην οποία διαμαρτύρεται για το πέναλτι που δεν δόθηκε στην αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΛ στο 52’.

Απόλλων: «Αυτό είναι το πέναλτι που δεν είδε κανείς» (video)
Δικαιολογημένα παράπονα από τη διαιτησία στην αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΛ έχει ο Απόλλων Σμύρνης και για αυτό το λόγο εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία μάλιστα συνοδεύεται από βίντεο με την επίμαχη φάση του 52’ που ζητά πέναλτι.

Όπως φαίνεται και από το ριπλέι, οι «κυανόλευκοι» έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται αδικημένοι, αφού η παράβαση του Νικολακάκη είναι ξεκάθαρη και λανθασμένα ο ρέφερι δεν υπέδειξε την παράβαση.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Απόλλωνα, αλλά και τη φάση για την οποία διαμαρτύρεται για πέναλτι:

«Σύμφωνα με τον πρωταγωνιστή του συγκεκριμένου στιγμιότυπου , Μανώλη Νικολακάκη, στη συγκεκριμένη φάση το χέρι του είναι κολλημένο. Αυτό υποστήριξε ο αμυντικός της Λάρισας στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο τη Λάρισα, στην προσπάθειά του να πείσει ότι δεν υπάρχει πέναλτι. Ένα πέναλτι που δυστυχώς γι’ αυτόν είδαμε εμείς και όλη η Ελλάδα… πλην του διαιτητή. Αν και ο τελευταίος βρισκόταν σε απόσταση πέντε μέτρων.

Απολαύστε το βίντεο που ακολουθεί»:





*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: