Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

«Θα έρθουν πολύ περισσότερα από τον Μπράουν»


Σίγουρος πως το επόμενο διάστημα θα δούμε πολλά περισσότερα από τον Μπράουν Ιντέγε εμφανίστηκε ο μάνατζερ του Νιγηριανού επιθετικού, Χουτάν Αχμάντι.

«Θα έρθουν πολύ περισσότερα από τον Μπράουν»
Απόλυτα ικανοποιημένος στον Ολυμπιακό είναι ο Μπράουν Ιντέγε, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο μάνατζέρ του, Χουτάν Αχμάντι.

Παράλληλα, ο συνεργάτης του Αφρικανού επιθετικού πως ακόμα δεν τα έχουμε δει όλα από τον συγκεκριμένο παίκτη και αν συνεχίσει έτσι θα μπορέσει να προσφέρει όλα εκείνα που θέλει στους νταμπλούχους Ελλάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Real News

Για τα διαδοχικά ματς που δεν δείχνουν να επηρεάζουν την απόδοση του Ιντέγε: «Αρκετοί αναρωτιούνται πώς αντέχει και παίζει το ένα παιχνίδι μετά το άλλο. Τον βοηθάει και ο καιρός. Είναι πιο εύκολη η αποθεραπεία μετά τα ματς. Δεν αισθάνεται τόσο μεγάλη κούραση. Μην ξεχνάμε πως τα τελευταία δύο χρόνια δεν έπαιζε όσο θα ήθελε. Τώρα είναι ευκαιρία να παίζει συνεχώς. Είναι φανταστικό γι΄ αυτόν. Όσο τον θέλει ο προπονητής θα παίζει. Χαίρεται που έχει την εμπιστοσύνη του. Πίστεψε με, θα έρθουν πολύ περισσότερα από τον Μπράουν. Τώρα βρίσκει ρυθμό».

Για το ενδιαφέρον άλλων ομάδων: «Είχαμε πολλές προτάσεις. Υπήρχαν δύο από την Αγγλία, τρεις από τη Γερμανία, μία από την Μέση Ανατολή και μία από την Ρωσία. Όμως προτίμησε την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό».

Γιατί προτίμησε τον Ολυμπιακό: «Γιατί τον έπεισε και ο προπονητής με τον οποίο μίλησε, αλλά και ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Δεν του είπε κάτι συγκεκριμένο ο πρόεδρος. Απλά κατάλαβε ο Μπράουν ότι πρόκειται για έναν πρόεδρο που δεν είναι με την ομάδα businessman. Είναι οπαδός. Νοιάζεται για την ομάδα. Θέλει να τη βλέπει καλά, όχι να βγάλει λεφτά από αυτή. Φαίνεται ότι δεν έχει διάθεση ν΄ αφήσει τον Ολυμπιακό να πάει χαμηλά, αντιθέτως θέλει να τον ανεβάζει ολοένα και ψηλότερα. Κι αυτό, πιστέψτε με, δεν το συναντάς συχνά στους προέδρους. Γενικότερα καταλάβαμε πόσο οργανωμένο και μεγάλο κλαμπ είναι. Και ο Βρέντζος ήταν πολύ καλός μαζί μας».

Για το ενδεχόμενο να έρθει πρόταση από κάποια αγγλική ομάδα: «Αυτή τη στιγμή δεν έχει σχέδια να πάει πουθενά. Βρήκε την ευτυχία. Ήρθε και η οικογένειά του στην Ελλάδα και είναι όλοι τους πανευτυχείς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: