Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

«Το πρωτάθλημα έχει ήδη τελειώσει»


Την άποψη ότι το πρωτάθλημα έχει ήδη τελειώσει και ο Ολυμπιακός είναι ένα σκαλοπάτι πιο πάνω από Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Χρήστος Κουτρόπουλος, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

«Το πρωτάθλημα έχει ήδη τελειώσει»
Ιδιαίτερα χαρούμενος για το ξεκίνημα του Πανιώνιου στο φετινό πρωτάθλημα εμφανίστηκε ο Χρήστος Κουτρόπουλος, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο βετεράνος άσος του συλλόγου στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα βασίζεται αρκετά στα τμήματα υποδομών της, όπου κάθε χρόνο βγαίνουν αρκετοί νεαροί και ταλαντούχοι παίκτες.

Στη συνέχεια, ο κ. Κουτρόπουλος μίλησε και για το φετινό γενικότερα πρωτάθλημα, λέγοντας ότι η υπόθεση τίτλος έχει ήδη κριθεί και ο Ολυμπιακός είναι πιο σταθερή ομάδα από τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χρήστος Κουτρόπουλος στην εκπομπή «ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΑ ΤΟΥΡΝΙΚΕ» με τους Χρίστο Χαραλαμπόπουλο και Γιώργο Μαραθιανό

Για τη φετινή πορεία του Πανιωνίου: «Είναι η πιο ευχάριστη έκπληξη. Έχουμε - κάθε χρόνο – νέα παιδιά. Και αυτό είναι το παράξενο, από τη στιγμή που έχουμε αρκετά νέα παιδιά πάντα βρίσκουμε μία νέα φουρνιά παικτών. Αυτό το είχαμε χρόνια. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον παίκτη που έχουμε βγάλει. Αυτό θα συνεχιστεί, επειδή γίνεται καλή δουλειά. Το καταφέρει επειδή έχουμε πολλές ακαδημίες, όπου υπάρχουν πολλά παιδιά και από εκεί ξεπετιέται κάποιο παιδί. Υπάρχει μεγάλο εύρος επιλογής. Ίσως να έχουμε και το… κοκαλάκι της νυχτερίδας και τα καταφέρνουμε. Το σήμα, η φανέλα και η ιστορία αυτής της ομάδας τραβάει για να πηγαίνουμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Είναι πολύ βαριά. Είναι και το ψυχολογικό μέσα σε αυτό. Μέσα σε στη διοίκηση υπάρχουν άνθρωποι που έχουν παίξει ποδόσφαιρο για την ομάδα και αυτό κάνει ακόμα μεγαλύτερο το βάρος.

Για τον λόγο που δεν ασχολείται: Από όσο με ξέρετε, λέω τα πράγματα έξω από τα δόντια. Δεν αποτελεί προσόν για εμένα και αυτό ενοχλεί αρκετούς και δεν κάνω τα παιχνιδάκια που μπορεί να θέλουν κάποιοι. Αυτή η διοίκηση θέλω να πιστεύω ότι είναι κοντά στους παλιούς και για αυτό έχουμε κάποιες επιτυχίες

Για το τι πιστεύω ότι θα κάνει φέτος ο Πανιώνιος: «Μας βοήθησε πάρα πολύ το ξεκίνημα που έχουμε κάνει. Είναι λογικό κάποια στιγμή να κάνουμε κοιλιά. Επειδή στηριζόμαστε σε 13-14 παίκτες, επειδή το ρόστερ μας δεν είναι τόσο μεγάλο για να ξεκουραστούν κάποια παιδιά. Το θέμα είναι να χτυπήσουμε τα παιχνίιδα που έχουμε στην έδρα μας. Θα πρέπει με το τέλος του πρώτου γύρου να έχουμε κάνει τη δουλειά μας».

Για την ομάδα που τον έχει εκπλήσσει περισσότερο φέτος: «Πάντα μου κάνει έκπληξη τα Γιάννενα και η Ξάνθη επειδή έχει βγάλει ένα δύσκολο πρόγραμμα. Μεγάλο ρόλο παίζει και ο προπονητής (Πετράκης) είναι κύριος με “Κ”. Η Ξάνθη έχει δείξει στα δύσκολα παιχνίδια που έχει βγάλει πως έχει μία σταθερότητα και σύντομα θα πάρει τους βαθμούς που αξίζει. Η επόμενη ευχάριστη έκπληξη είμαστε εμείς (ο Πανιώνιος)».

Για το αποψινό ντέρμπι ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: «Δεν μπορείς να προβλέψεις. Ο ΠΑΟΚ έχει τα σκαμπανεβάσματά του, ο Παναθηναϊκός δεν έχει σταθερότητα. Δεν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα».

Για τον φετινό Ολυμπιακό: «Είναι σε άλλο σκαλοπάτι. Για εμένα το πρωτάθλημα έχει τελειώσει από τώρα. Βλέπουμε τη σταθερότητά του, το ρόστερ του, άλλοι παίζουν στην Ευρώπη και το πρωτάθλημα. Μπορεί να ξεκουράσει οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή θέλει».

Για τους Έλληνες προπονητές: «Υπάρχουν πάρα πολύ αξιόλογοι προπονητές. Είναι κρίμα να φέρνουμε ξένους προπονητές για να δούμε μία άσπρη μέρα. Οι Έλληνες προπονητές έχουν παίξει στο ελληνικό πρωτάθλημα και ξέρουν την νοοτροπία μας, βοηθώντας παράλληλα τα νέα παιδιά».

Για τον συμπαίκτη που θα ήθελε να συνεργαστεί αν μπορούσε: «Ο Θωμάς Μαύρος. Δεν υπάρχει άλλος…».

Δεν υπάρχουν σχόλια: