Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

Εξόργισε τους οπαδούς ο ΜακΚλάρεν!

Η αναφορά του Στιβ ΜακΚλάρεν ως «παρατεταμένη καλοκαιρινή προετοιμασία» για το ξεκίνημα της Νιούκαστλ στο φετινό πρωτάθλημα και την παρουσία στην τελευταία θέση στη βαθμολογία, έστρεψε τους οπαδούς της ομάδας εναντίον του.  
Ο τεχνικός του συλλόγου υποστήριξε ότι θα πρέπει να γίνει νέο ξεκίνημα με την επανέναρξη της Πρέμιερ Λιγκ και των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας, όμως, ο ισχυρισμός του πως μέχρι στιγμής οι «καρακάξες»... συμπεριφέρονταν σαν να βρίσκονταν σε προετοιμασία, δεν άρεσε καθόλου στους οπαδούς που έχουν απαιτήσεις.
«Τα πρώτα οχτώ παιχνίδια ήταν πολύ δύσκολα... Τα αποτελέσματά μας, το απέδειξαν και με το παραπάνω. Είχαμε κάποια πισωγυρίσματα, ενώ κάναμε και κάποιες καλές εμφανίσεις, δίχως όμως να σταθερότητα και διάρκεια. Είπαμε μετά το ματς με τη Σίτι που ήταν πολύ κακό για εμάς, ότι θα έπρεπε να εκμεταλλευτούμε τη διακοπή του πρωταθλήματος για να κάνουμε το νέο μας ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Ήταν σαν να περάσαμε μια... παρατεταμένη προετοιμασία καλοκαιριού και να ξεκινάμε τώρα να παίζουμε» δήλωσε χαρακτηριστικά ο ΜακΚλάρεν.
*Πηγή: Emgland365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: