Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

Με σαφές φαβορί…!!

Την πρόκριση στο φάιναλ-4 του Λιγκ Καπ της Volley League θα διεκδικήσουν ΠΑΟΚ και Εθνικός Αλεξανδρούπολης την Κυριακή στην Πυλαία στις 17:30, όπου και κρίνεται το τρίτο «εισιτήριο» της τελικής φάσης.

Με σαφές φαβορί…
Αυτό θα είναι το πρώτο ματς που οι νταμπλούχοι θα παραταχθούν πλήρεις, αφού αναμένεται να αγωνιστούν και οι Ρολάντο Σεπέδα και Χαβιέρ Χιμένες.

Ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και ο Νικολάι Ζελιάσκοφ μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του, ακόμα και στον Πέτρο Πέτρογλου που ενσωματώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στις προπονήσεις και ανεβάζει ρυθμούς.

Ο έμπειρος ακραίος δεν αγωνίστηκε στο προηγούμενο ματς με τον Άρη, αφού δεν ήταν έτοιμος, αλλά θα πάρει χρόνο συμμετοχής κόντρα στους ακρίτες.

Ο Βούλγαρος τεχνικός τόνισε πως: «Έρχονται οι Κουβανοί και πρέπει να χρησιμοποιήσουμε αυτό το παιχνίδι με τον Εθνικό ως παιχνίδι προετοιμασίας και πρόβα τζενεράλε για το πρωτάθλημα, γιατί δεν έχουμε άλλο χρόνο.

Σίγουρα, η ενσωμάτωσή τους στο παιχνίδι δεν θα είναι εύκολη, θα υπάρχουν κενά διαστήματα, γιατί θα είναι η πρώτη φορά που η ομάδα θα παίξει πλήρης. Παρά και τις δοκιμές που θέλουμε να κάνουμε, είναι πολύ σημαντικό να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να νικήσουμε για να είμαστε εμείς αυτοί που θα προκριθούν στο φάιναλ φορ».

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης θα ταξιδέψει αυθημερόν στη Θεσσαλονίκη και ο Σάκης Μουστακίδης είπε πως: «Είναι μία πρόκληση για μας και μία ευκαιρία να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας με ένα από τα φαβορί του τίτλου. Έχουμε μικροπροβλήματα, αλλά όχι απουσίες. Το βλέπουμε σαν γιορτή και πρόβα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: