Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

Οι μοναχικές επισκέψεις του Όντομ σε κλαμπ για να μιλήσει σε στρίπερ!!


Οι μοναχικές επισκέψεις του Λαμάρ Όντομ σε στριπ κλαμπ για να μιλήσει με τις στρίπερ, και οι στενές σχέσεις που είχε αποκτήσει με τρανσέξουαλ πορν σταρ μπήκαν στο… μικροσκόπιο το τελευταίο διάστημα.

Οι μοναχικές επισκέψεις του Όντομ σε κλαμπ για να μιλήσει σε στρίπερ
Ένας αναπάντεχος συνδυασμός μοναχικών επισκέψεων σε οίκους ανοχής, διαδικτυακών συνομιλιών με συνοδούς πολυτελείας και ξέφρενα πάρτι αποτελούσαν τον τελευταίο καιρό τη ζωή του Λαμάρ Όντομ.

Ο σταρ του ΝΒΑ είχε καταντήσει μια τραγική φιγούρα. Όσοι τον είχαν δει τελευταία μαρτυρούν πως ήταν καταρρακωμένος, αφού είχε επηρεαστεί βαθιά απ’ το επικείμενο διαζύγιό του με την Κλόε Καρντάσιαν. Παράλληλα έψαχνε με απελπισία ομάδα για να συνεχίσει την επαγγελματική του καριέρα στο μπάσκετ.

Οι ώρες που περνούσε με προπονήσεις ήταν μόνο ένα μέρος της καθημερινότητάς του, αφού οι υπόλοιπες μοιράζονταν σε καταχρήσεις σε πολλά κλαμπ του Λας Βέγκας.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, πηγές του «Crazy Horse», του κλαμπ στο Λας Βέγκας, όπου σύχναζε το τελευταίο διάστημα ο Λαμάρ Όντομ αναφέρουν πως καθόταν στην μπάρα πίνοντας ανθρακούχο νερό και παρακολουθούσε τα κορίτσια που βρισκόταν στο μαγαζί.

inner

«Ήταν εδώ πριν τρεις εβδομάδες και έδειχνε κάπως στενοχωρημένος. Απλά καθόταν εκεί και έπινε νερό, δεν ζητούσε πριβέ χορό», αναφέρουν.

Στο συγκεκριμένο μαγαζί συχνάζουν αρκετοί αστέρες -ανάμεσά τους και ο Τσάρλι Σιν- όμως ο Όντομ ήταν ένας απ’ τους συχνότερους επισκέπτες. Αυτό που ήθελε όμως ήταν να περνάει χρόνο με τα κορίτσια που δουλεύουν εκεί.

inner

«Το κορίτσι που ήταν μαζί του την τελευταία φορά ήταν κάπως τρελή. Ήμουν ακριβώς δίπλα τους. Αυτή έπαιρνε ναρκωτικά, αλλά αυτός απλά καθόταν δεν έκανε τίποτα. Καθόταν σε ένα σημείο που δεν μπορούσαν να τον ενοχλήσουν. Είχε κορίτσια μαζί του, αλλά απλά τις έβλεπε και δεν ζήτησε χορό» ανέφερε και πρόσθεσε: «Έρχεται συχνά εδώ και συνήθως έχει μαζί του τρεις φίλους. Φαινόταν σκυθρωπός την τελευταία φορά που ήρθε, αλλά δεν είχε πάρει ναρκωτικά».

inner

inner

Η ασυνήθιστη συμπεριφορά του Λαμάρ Όντομ δεν περιοριζόταν στα νυχτερινά μαγαζιά. Ο πρώην σύζυγος της Κλόε Καρντάσιαν περνούσε πολύ χρόνο μιλώντας σε τσατ με συνοδούς πολυτελείας, ανάμεσα στις οποίες ήταν και η 23χρονη τρανσέξουαλ πορν σταρ Μάντισον Μοντάζ, η οποία εργάζεται στον οίκο ανοχής που βρέθηκε αναίσθητος ο Λαμάρ Όντομ.

inner

inner

inner

Ο σταρ του ΝΒΑ είχε επικοινωνήσει μέσω Instagram με την Μοντάζ, η οποία λέγεται πως μοιάζει πολύ στην Κιμ Καρντάσιαν. Μάλιστα, ήταν μια απ’ τις οκτώ ιερόδουλες που είχαν «παρελάσει» μπροστά απ’ τον Λαμάρ στον οίκο ανοχής που βρέθηκε, όμως αυτός επέλεξε δύο μικροκαμωμένες ξανθές, την Ράιντερ Τσέρι και την Μόνικα Μονρόε. Κάτι που προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Μοντάζ.

inner

inner

inner

«Γνωρίζω πως ο Όντομ ενδιαφερόταν για την Μόνταζ, γιατί μου είπε πως μιλούσαν συχνά στα social media πριν έρθει στον οίκο ανοχής», αναφέρει ο ιδιοκτήτης του οίκου ανοχής και προσθέτει: «Αυτή ένιωσε πως ήταν ο λόγος που τους επισκέφτηκε, παρόλο που αυτός κατέληξε με δύο άλλα κορίτσια. Νευρίασε και σκεφτόταν πως το προσωπικό τον έστειλε στα άλλα δύο κορίτσια, αντί σ’ αυτήν».

inner

inner

inner

Μια άλλη πηγή, που υποστηρίζει πως γνωρίζει καλά τι συμβαίνει στον συγκεκριμένο οίκο ανοχής, έγραψε στο facebook: «Ο Λαμάρ δεν έκανε ποτέ σεξ με κανένα απ’ τα κορίτσια. Ήταν πολύ απασχολημένος με το να καπνίζει κρακ και να πίνει κάθε είδους σεξουαλικά διεγερτικά».

Η μετακόμισή του στο Λας Βέγκας στις αρχές Ιουνίου ήταν η αρχή της… κατρακύλας. Παρόλο που ξεκίνησε εντατικό πρόγραμμα εκγύμνασης και έχασε πολλά κιλά, επηρεάστηκε πάρα πολύ απ’ τον θάνατο δύο καλών του φίλων, ενώ ισχυρό χτύπημα δέχτηκε και από το διαζύγιο με την Κλόε Καρντάσιαν, αλλά και οι διαμάχες που είχε με την μητέρα των δύο παιδιών του, Λίζα Μοράλες.


inner

Παρόλα αυτά όμως, ο γυμναστής του, Σαμάντ, ανέφερε πως ήταν σε καλή διάθεση κατά τη διάρκεια των προπονήσεων.

«Γελούσε και έλεγε αστεία όπως πάντα. Λατρεύω την παρέα του και εύχομαι να υπήρχαν περισσότεροι σαν αυτόν. Αν μπορούσα να έχω δέκα ακόμα φίλους σαν αυτόν, θα τους ήθελα», ανέφερε, ενώ σχετικά με τις προπονήσεις ανέφερε: «Ξεκίνησε χαλαρά, όμως γινόταν συνεχώς καλύτερος. Δουλεύαμε δύο φορές την εβδομάδα γι 90 λεπτά». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: