Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

Οικονόμου: «Πρώτα η σωτηρία και μετά… βλέπουμε»

Μπορεί ο Πανιώνιος να έχει ξεκινήσει περίφημα στην Σούπερ Λίγκα, ωστόσο, ο Βαγγέλης Οικονόμου –μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94.6- τόνισε πως πρωταρχικός στόχος της ομάδας παραμένει η εξασφάλιση της παραμονής

Οικονόμου: «Πρώτα η σωτηρία και μετά… βλέπουμε»
Συγκεντρωμένοι στην εξασφάλιση της παραμονής είναι άπαντες στον Πανιώνιο, όπως τόνισε ο Βαγγέλης Οικονόμου μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94.6 και στην εκπομπή των Μάκη Διόγου και Γιάννη Κυφωνίδη.

Ο αμυντικός των κυανέρυθρων αναφέρθηκε στο θετικό ξεκίνημα της ομάδας στην Σούπερ Λίγκα αλλά και στην συμβολή του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον ΣΠΟΡ FM 94.6

Για το ξεκίνημα του Πανιωνίου στο πρωτάθλημα:
«Είναι γεγονός ότι ο Πανιώνιος εδώ και χρόνια αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα αλλά όλοι στη διοίκηση προσπαθούν αυτά να ξεπεραστούν. Καταφέραμε πέρσι να κάνουμε καλή κυρίως στο δεύτερο γύρο. Κάναμε πορεία πρωταθλητισμού και αυτό μας έδωσε την σωτηρία. Φέτος ξεκινήσαμε καλά καταφέρνουμε και παίρνουμε αποτελέσματα και στα εκτός έδρας παιχνίδια και έχουμε φτάσει να είμαστε στην 3η θέση».

Για το ρόστερ της φετινής ομάδας.
«Ο Πανιώνιος είναι μια ομάδα που οι έντεκα παίκτες που παίζουν αλλά και όσοι είναι στον πάγκο προσπαθούνε να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για την ομάδα».

Για το τι άλλαξε σε σχέση με πέρσι
«Φάνηκε ότι έχουμε μειώσει τα ατομικά λάθη με την έλευση του κ. Ουζουνίδη. Δουλέψαμε στην προετοιμασία πάρα πολύ στα ατομικά στοιχεία και φέρει ευθύνη για αυτό ο προπονητής μας . Ξέρει πώς να διαχειριστεί την ομάδα και στην ήττα και στη νίκη».

Για το αν σκέφτονται οι ποδοσφαιριστές τις ψηλές θέσεις του πρωταθληματος:

«Σαν ποδοσφαιριστές έχουμε στο μυαλό μας ότι αν κερδίσουμε το ένα ή το άλλο ματς μπορούμε να πάμε ψηλά . Ξέρουμε όμως ότι ο στόχος δεν είναι η πεντάδα και σε κάθε ματς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, ώστε να πάρουμε γρήγορα τη σωτηρία και από εκεί και πέρα ότι καλύτερο μπορούμε».

Για το ποια θέση του ταιριάζει καλύτερα:
«Πιστεύω ότι μπορώ να παίξω και σαν στόπερ και σαν μπακ. Πέρυσι έπαιξα και στις δυο θέσεις».

Για το πολύ καλό ξεκίνημα του Μπακασέτα:
«Ο Μπακασέτας πάει πολύ καλά. Αυτά που κάνει στον αγώνα τα κάνει και στις προπονήσεις δεν έχει έρθει κάτι τυχαία. Μακάρι να συνεχίσει έτσι και να μας δώσει και άλλους πόντους».

Για τα νέα παιδιά του Πανιωνίου.
«Πιστεύω ότι όντως είμαστε μια καλή φουρνιά, το θέμα είναι ότι ο Πανιώνιος έχει ένα πολύ καλό υλικό. Αν η ομάδα ποντάρει σε νέους και καλούς παίκτες θα έχει όφελος. Είμαστε μια οικογένεια όλοι οι παίκτες και αυτό βγαίνει και μέσα στο γήπεδο μέχρι στιγμής».

Δεν υπάρχουν σχόλια: