Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

Πρίντεζης: «Θα είναι εντελώς διαφορετικό ματς»

Να αντιδράσουν μετά την ήττα και τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τον Παναθηναϊκό πρέπει οι παίκτες του Ολυμπιακού, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Γιώργος Πρίντεζης για τον αυριανό αγώνα στο ΟΑΚΑ.

Πρίντεζης: «Θα είναι εντελώς διαφορετικό ματς»
Ακόμα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης για τον μπασκετικό Ολυμπιακό, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Γιώργος Πρίντεζης εν όψει του αυριανού ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για τη 2η αγωνιστική της Basket League.

Ο… υπαρχηγός των Πειραιωτών τόνισε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του πρέπει να αντιδράσουν, ύστερα από την ήττα και τον αποκλεισμό της ομάδας τους στο Κύπελλο από το «τριφύλλι».

«Χάσαμε έναν στόχο που τον θέλαμε πολύ όλοι μας, όμως η χρονιά είναι μεγάλη και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δουλέψουμε σκληρά, να βελτιωθούμε και να παρουσιαζόμαστε κάθε φορά όλο και καλύτεροι. Χαμηλά το κεφάλι, δεν έχουμε να πούμε πολλά, προσπάθεια και μόνο προσπάθεια. Στον αγώνα Κυπέλλου το άδειο γήπεδο δεν ήταν δικαιολογία, ίσα-ίσα που έπρεπε να ήμασταν ακόμη πιο συγκεντρωμένοι», τόνισε ο διεθνής φόργουορντ στην κυριακάτικη εφημερίδα «Real News» και πρόσθεσε:

«Σίγουρα έπαιξε ρόλο η άμυνα, δεν ήμασταν καλοί και αυτό δεν μας βοήθησε και επιθετικά. Στο παιχνίδι για το πρωτάθλημα θέλουμε να αντιδράσουμε, καθώς θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό ματς, με μοναδικό κοινό στοιχείο ότι πάντοτε ένας αγώνας με τον Παναθηναϊκό αποτελεί ντέρμπι. Είμαστε νέα ομάδα, με καινούργιους παίκτες, που ημέρα με την ημέρα μέσα από τις προπονήσεις θα δένεται ολοένα και περισσότερο». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: