Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

«Σκληραίνει» η Super League!!

Πιο αυστηρά γίνονται τα κριτήρια για τη συμμετοχή των ομάδων στη Super League, καθώς έχει προταθεί η επαναφορά ποινών για τις ΠΑΕ που χρωστάνε.

«Σκληραίνει» η Super League
Η Super League δεν θέλει να δει να επαναλαμβάνεται το σκηνικό της προηγούμενης σεζόν, όπου πρώτα η Νίκη Βόλου κι εν συνεχεία ο ΟΦΗ αποχώρησαν από το πρωτάθλημα λόγω αδυναμίας να ανταποκριθούν στις οικονομικές απαιτήσεις του πρωταθλήματος.

Για το λόγο αυτό, σύμφωνα με τη Live Sport, η λίγκα έχει προτείνει στις 16 συμμετέχουσες ΠΑΕ του πρωταθλήματος την επαναφορά των ποινών απαγόρευσης συμμετοχής στο πρωτάθλημα σε περίπτωση μη συμμόρφωσης επί των βασικών οικονομικών κριτηρίων που αφορούν τη μη ύπαρξη ληξιπρόθεσμων οφειλών προς εργαζόμενους και κράτος, αλλά και τη μη ύπαρξη ληξιπρόθεσμων οφειλών προς ομάδες με σχετικές δραστηριότητες μεταγραφών που προέκυψαν πριν από τη παρελθούσα περίοδο.

Αν ίσχυε ο αντίστοιχος κανονισμός φέτος, τότε θα είχαν σοβαρό πρόβλημα να λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα οι Πανιώνιος, ΠΑΣ Γιάννινα και Πανθρακικός. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: