Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

Εκβιάζουν Άγγλο διεθνή με ροζ βίντεο!

Βίντεο που διέρρευσε δείχνει τον ποδοσφαιριστή μαζί με έναν φίλο του να κάνουν σεξ με μία κοπέλα.

Εκβιάζουν Άγγλο διεθνή με ροζ βίντεο
Παίκτης της Πρέμιερ Λιγκ που είναι διεθνής και με την Εθνική Αγγλίας κατήγγειλε στην αστυνομία περιστατικό εκβιασμού εις βάρος του.

Ο εκβιαστής απειλεί να δώσει στη δημοσιότητα ένα βίντεο που δείχνει καθαρά τον παίκτη μαζί με έναν φίλο του να κάνει σεξ με μία γυναίκα.

Το βίντεο είναι διάρκειας 8 δευτερολέπτων και ο φίλος του ποδοσφαιριστή το μοιράστηκε μέσω snapchat με την υπόλοιπη παρέα τους. Όπως είπε στην αστυνομία ο ποδοσφαιριστής δεν γνώριζε ότι το βίντεο μοιράστηκε με αυτό τον τρόπο και τώρα έχει φτάσει στα χέρια κάποιου που απειλεί ότι θα το δημοσιοποιήσει.

Σύμφωνα με την αστυνομία το βίντεο παίζει… σημαντικό ρόλο στην έρευνα, ενώ φίλος του ποδοσφαιριστή (όχι αυτός που συμμετέχει στο βίντεο) δήλωσε στη Sun ότι δεν γνώριζε ότι το βίντεο ανέβηκε στο snapchat.

Η συγκεκριμένη υπηρεσία διαγράφει τα βίντεο αυτόματα μόλις αυτά προβληθούν μία φορά, αλλά ο δράστης χρησιμοποίησε ειδικό app για να το κατεβάσει στο κινητό του.

Ο παίκτης προς το παρόν έχει αποφύγει τη διαρροή του βίντεο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα τιμωρηθεί από τον προπονητή του αλλά και την ποδοσφαιρική ομοσπονδία για πειθαρχικό παράπτωμα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: