Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

Από σήμερα στα… δύσκολα!!

Ένα κρίσιμο 20ήμερο αγωνιστικών υποχρεώσεων ξεκινάει από σήμερα για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος αντιμετωπίζει τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο πριν από το παιχνίδι με την Κράσνονταρ για το Europa League.

Από σήμερα στα… δύσκολα
Το απόλυτο μέχρι την επόμενη διακοπή του πρωταθλήματος, στα μέσα Νοεμβρίου, καλείται να κάνει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος από σήμερα μπαίνει σε ένα δύσκολο 20ήμερο αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» αντιμετωπίζει τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (20:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr), έχοντας ως στόχο να επιστρέψει στις νίκες μετά την ισοπαλία με την Ντόρτμουντ και την ήττα από τον Ολυμπιακό μέσα στην Τούμπα.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Ιγκόρ Τούντορ παρουσιαζόταν το προηγούμενο διάστημα προβληματισμένος όσον αφορά τη χρησιμοποίηση του Αθανασιάδη και του Κάτσε, οι οποίοι προέρχονται από υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες. Ο Κροάτης τεχνικός αποφάσισε όμως να βάλει τον Μπερμπάτοφ αντί του Έλληνα φορ και τον Σάμπο αντί του Αλβανού μέσου.

Έτσι το αρχικό σχήμα της ομάδας του θα αποτελείται από τους: Τούντορ κάτω από τα δοκάρια, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Βίτορ, Κόστα και Τζαβέλλα, με τους Ροντρίγκες και Λέοβατς στα πλάγια.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Σάμπο και ο Τζιόλης, ενώ οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Πέλκας. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Μπερμπάτοφ και Μακ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γλύκος, Μαλεζάς, Σκόνδρας, Κοροβέσης, Κάτσε, Γκολάσα, Ζάιρο και Αθανασιάδης, ενώ εκτός είναι οι Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Τσίμιροτ, Μυστακίδης και Σαββίδης. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: