Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

Πάβλοβιτς: «Καμία σχέση με το Κύπελλο»

Ο Σάσα Πάβλοβιτς είναι αρκετά έμπειρος για να αντιληφθεί πως το ντέρμπι των αιωνίων τη Δευτέρα για την Α1 δεν έχει σχέση με ό,τι προηγήθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Πάβλοβιτς: «Καμία σχέση με το Κύπελλο»
Η ήττα από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν δίνει ακόμη περισσότερη ώθηση στον Παναθηναϊκό για το ντέρμπι της Δευτέρας για την Basket League κόντρα στον Ολυμπιακό, όπως δηλώνει ο Σάσα Πάβλοβιτς. Ο Μαυροβούνιος φόργουορντ καθιστά σαφές πως ό,τι προηγήθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου δεν μετρά εν όψει της δεύτερης μάχης των «αιωνίων» και ευχαρίστησε τον κόσμο για το sold out.

«Το δύσκολο διάστημα συνεχίζεται για εμάς μετά τους αγώνες με τον Ολυμπιακό για το κύπελλο, τον Άρη για το πρωτάθλημα και την Λοκομοτίβ για την Ευρωλίγκα. Θα θέλαμε να έχουμε το 100% σε επιτυχία αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε στη Ρωσία να αρχίσουμε νικηφόρα και στην Ευρωλίγκα. Τώρα έχουμε έναν ακόμα δύσκολο αγώνα μπροστά μας, με τον Ολυμπιακό.

Το θετικό είναι ότι για πρώτη φορά φέτος σε επίσημο αγώνα θα αγωνιστούμε στην έδρα μας, μπροστά στο κοινό μας και είμαστε χαρούμενοι γι αυτό πολύ δε περισσότερο από τη στιγμή που μάθαμε ότι έχει γίνει sold out από νωρίς. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για τη συμπαράσταση του και η παρουσία του μας δίνει υψηλό κίνητρο!

Όπως επίσης έχουμε υψηλό κίνητρο μετά την ήττα μας στο Κράσνονταρ. Θέλουμε να επιστρέψουμε στις επιτυχίες και θ αγωνιστούμε σκληρά γι αυτό, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Ξέρουμε ότι ο αγώνας πρωταθλήματος δεν έχει την παραμικρή σχέση με τον αγώνα Κυπέλλου, ο οποίος έχει περάσει πια στην ιστορία.

Εμείς με εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας και με σεβασμό στους εαυτούς μας αλλά και στον αντίπαλο θα δώσουμε τα πάντα ώστε να φτάσουμε στη νίκη
», έγραψε στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: