Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

Μασάντο: «Έχουμε βάλει στοίχημα με τον Σαλίνο…»


Ο Πάουλο Μασάντο μίλησε στον Τύπο της Κροατίας για την επικείμενη μάχη της Ντιναμό με τον «πρώην» του, Ολυμπιακό, στο Ζάγκρεμπ κι αποκάλυψε το στοίχημα που έχει βάλει με τον Λεάντρο Σαλίνο.

Μασάντο: «Έχουμε βάλει στοίχημα με τον Σαλίνο…»

Αναλυτικά, ο Μασάντο μίλησε για:

-τις διαφορές μεταξύ Ολυμπιακού και Ντιναμό: «Ήταν ωραία στην Αθήνα. Σε επίπεδο ομάδων δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά, γιατί πρόκειται για δύο μεγάλους συλλόγους. Όμως ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζεται το ποδόσφαιρο είναι μέρα με τη νύχτα. Η Ελλάδα μπορεί να ήταν τελευταία στον προκριματικό όμιλο για το Euro, αλλά ασχολούνται ένα εκατομμύριο ΜΜΕ με το άθλημα».

-τη στήριξη του κοινού: «Θέλουμε τον κόσμο μας στο Μάξιμιρ. Είναι πιο εύκολο να παίζουμε με τη βοήθειά τους, καθώς έτσι αυξάνονται οι πιθανότητές μας να νικήσουμε. Αν τα καταφέρουμε, θα είναι μια πολύ καλή παρακαταθήκη».

-τους φίλους του στην Αθήνα και το στοίχημα με το Σαλίνο: «Ήταν ωραία στην Αθήνα, γνώρισα και συναναστράφηκα με εξαιρετικούς ανθρώπους, ενώ εκεί άφησα έναν φίλο, τον Σαλίνο. Συμφωνήσαμε ότι ο χαμένος θα πληρώσει για φαγητό».

-τις αρετές του Ολυμπιακού: «Ο Ολυμπιακός είναι δυνατή ομάδα, ειδικά στην επίθεση έχει γρήγορους παίκτες και με ποιότητα, που μπορούν ακόμη και σε μικρό χώρο να σου κάνουν τη ζημιά. Μπορούν να απειλήσουν από οποιαδήποτε πλευρά και αν θέλουμε να τους απειλήσουμε θα πρέπει να πιάσουμε ανάλογη απόδοση με αυτή κόντρα στην Άρσεναλ».

-την απουσία του Αντέμι που βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ: «Είμαστε μια οικογένεια, ο ένας στο πλευρό του άλλου σε καλές και κακές στιγμές. Πιστεύω πως η περιπέτειά του θα τελειώσει σύντομα και θα επιστρέψει εκεί που ανήκει, στο γήπεδο μαζί μας. Ξέρουμε πόσο σημαντικός παίκτης είναι για μας και πόσο θα μας λείψει στον αγώνα με τον Ολυμπιακό».

-την έλλειψη άγχους: «Στόχος μας ήταν να μπούμε στους ομίλους του Champions League και ό,τι άλλο πετύχουμε θα είναι κέρδος». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: