Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

Αλόκο: «Ότι δεν νικάμε είναι πρόβλημα»

Περισσότερους βαθμούς θα έπρεπε να έχει μέχρι σήμερα ο Αστέρας Τρίπολης, όπως δήλωσε ο Φερνάντο Αλόκο και ζήτησε τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι με τη Skoda Ξάνθη.

Αλόκο: «Ότι δεν νικάμε είναι πρόβλημα»
Ο Αστέρας Τρίπολης έπρεπε να έχει περισσότερους βαθμούς, βάσει της απόδοσής του στα προηγούμενα ματς, όπως δήλωσε ο Φερνάντο Αλόκο. Ο Ισπανός αμυντικός αναφέρθηκε και στην επικείμενη αναμέτρηση με τη Skoda Ξάνθη, υπογραμμίζοντας πως οι Αρκάδες θέλουν μόνο τη νίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα του Novasports

Για τη μέχρι τώρα πορεία του Αστέρα: «Θεωρώ πως δεν έχουμε τους πόντους που θα έπρεπε να έχουμε ως ομάδα. Έχουμε παίξει σε αρκετά παιχνίδια καλά, όμως δεν έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε και αυτό είναι ένα πρόβλημα. Πρέπει να συνεχίσουμε να έχουμε στο μυαλό μας το παιχνίδι μας και να συγκεντρωθούμε περισσότερο σε αυτό».

Για τη σημερινή αναμέτρηση με τη Skoda Ξάνθη: «Πιστεύω ότι στα εντός έδρας παιχνίδια οφείλουμε να έχουμε περισσότερο την κατοχή της μπάλας, αυτό θα πρέπει να κάνουμε και στον αγώνα με την Ξάνθη. Δεν πρέπει να ξεχνάμε το πλεονέκτημα που έχουμε στη δική μας έδρα και θα πρέπει να το εκμεταλλευτούμε αυτό».

Για το αν οι Αρκάδες θα παρουσιάσουν καλύτερο πρόσωπο με τις επιστροφές Δημούτσου, Λανθαρότε και Μπερτόλιο: «Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι αξιόλογοι και είναι σημαντικοί για εμάς. Όταν λείπουν δεν υπάρχει ισορροπία στο παιχνίδια. Τώρα είναι καλά και θα επιστρέψουν δυναμικά. Είναι παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά».

Για τα πράγματα που γνωρίζει για την Ξάνθη: «Είναι μια ομάδα που ξέρει να παίζει ποδόσφαιρο, παίζει με πειθαρχία και συγκέντρωση. Έχει παίκτες που Μπράουν να μας βλάψουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: