Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

Και σήμερα ντέρμπι, αλλά στο Βορρά!!!

Ένα ντέρμπι από τα παλιά θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, αφού ο Ηρακλής υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο. Σημαντικά και τα άλλα τρία παιχνίδια του σημερινού προγράμματος της 7ης αγωνιστικής.

Και σήμερα ντέρμπι, αλλά στο Βορρά!
Εντυπωσιακή ήταν η χθεσινή ημέρα για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, αφού συνολικά σε τρεις αγώνες σημειώθηκαν δέκα γκολ.

Πράγμα σπάνιο για τα ελληνικά γήπεδα και ιδιαίτερα για τη μεγάλη κατηγορία, όπου πρώτο μέλημα των ομάδων είναι το αποτέλεσμα και στη συνέχεια το σκορ.

Σε ανάλογη συνέχεια ευελπιστούμε εμείς, αφού και σήμερα υπάρχει ντέρμπι. Εκείνο στη Θεσσαλονίκη ανάμεσα στον Ηρακλή και τον ΠΑΟΚ, δύο ομάδες που έχουν γράψουν τη δική τους ιστορία στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Τέσσερις ώρες νωρίτερα η Βέροια υποδέχεται τον Ατρόμητο που ψάχνει επιτέλους την πρώτη του νίκη, καθώς μετράει τέσσερις σερί ήττες στο πρωτάθλημα.

Στις 18:15, τώρα, ο Αστέρας Τρίπολης που ψάχνει ακόμα τα πατήματά του τη φετινή σεζόν υποδέχεται στη Skoda Ξάνθη και ο ανεβασμένος τελευταία Λεβαδειακός τον Παναιτωλικό, ο οποίος πλέον στον πάγκο του έχει τον Γιάννη Μαντζουράκη.

Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής

Σάββατο 17 Οκτωβρίου

Πλατανιάς-Πανθρακικός 4-0

Αρχηγού και… Μιλούνοβιτς παρόντων –με τον ένα να δημιουργεί και τον άλλο να σκοράρει- ο Πλατανιάς έφτασε σαν σίφουνας στην πρώτη φετινή του νίκη (4-0) αφήνοντας τον Πανθρακικό μόνο τελευταίο.



Πανιώνιος-Καλλονή 2-0

Με τον Μπακασέτα να «χτυπάει» δύο φορές ο Πανιώνιος επικράτησε 2-0 της Καλλονής, έμεινε αήττητος για 15ο ματς στη Νέα Σμύρνη και «σκαρφάλωσε» στην 3η θέση! Προτελευταίοι οι Νησιώτες.


Ολυμπιακός-ΑΕΚ 4-0

Σαν να μην υπήρξε διακοπή! Μετά τη νίκη στην Τούμπα ο Ολυμπιακός, στο Καραϊσκάκη αυτή τη φορά, συνέτριψε 4-0 την ΑΕΚ και συνεχίζει αήττητος στο πρωτάθλημα.



Κυριακή 18 Οκτωβρίου

Βέροια-Ατρόμητος (16:00, Novasports 2) – Σιδηρόπουλος
Αστέρας Τρίπολης-Ξάνθη (18:15, Novasports 2) – Θάνος
Λεβαδειακός-Παναιτωλικός (18:15, Novasports 4) – Σελίμος
Ηρακλής-ΠΑΟΚ (20:30, Novasports 1) Κουκουλάκης

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου

Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα (17:15, Novasports 2) – Λαμπρόπουλος

Η επόμενη (8η) αγωνιστική

Σάββατο 24 Οκτωβρίου

Καλλονή-Λεβαδειακός (15:00)
Παναιτωλικός-Πλατανιάς (17:15)
ΑΕΚ-Ηρακλής (19:30)

Κυριακή 25 Οκτωβρίου

Ατρόμτηος-Ολυμπιακός (15:00)
Πανθρακικός-Skoda Ξάνθη (17:15)
Πανιώνιος-Βέροια (17:15)
ΠΑΣ Γιάννινα-Αστέρας Τρίπολης (17:15)
ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός (19:30)
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: