Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

Το πιστεύει για Ολυμπιακό ο Ντοσεβί!

Ο Ολυμπιακός μπορεί να προκριθεί στους «16» του Champions League, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Ματιέ Ντοσεβί που θέλει να επιστρέψει ακόμα καλύτερος την επόμενη σεζόν στους Πειραιώτες.

Το πιστεύει για Ολυμπιακό ο Ντοσεβί

Ο Γάλλος εξτρέμ αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στη Σταντάρ Λιέγης και θέλει να δουλέψει σκληρά στο Βέλγιο για να καταφέρει να επιστρέψει καλύτερος στους Πειραιώτες.

«Είμαι σε μία από τις καλύτερες ομάδες του Βελγίου. Το επίπεδο του πρωταθλήματος ίσως είναι λίγο καλύτερο από το ελληνικό. Όλοι μπορούν να κερδίσουν όλους, ενώ στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός είναι κυρίαρχος. Είμαι ευγνώμων στον κόσμο του Ολυμπιακού. Πάντα με στήριζαν στα καλά και τα άσχημα. Για τον λόγο αυτό θέλω να εκμεταλλευτώ αυτή τη χρονιά και να γίνω καλύτερος και του χρόνου να επιστρέψω. Θα δώσω τα πάντα εδώ και θα δούμε», ανέφερε αρχικά ο 27χρονος άσος και πρόσθεσε:

«Παρακολουθώ τα αποτελέσματα του Ολυμπιακού στην Ελλάδα, είδα και τα παιχνίδια της ομάδας στο Champions League. Ελπίζω και πιστεύω πως μετά τη νίκη στο Λονδίνο ο Ολυμπιακός μπορεί να προκριθεί στους ''16''. Μιλάω με τον Μαζουακού και τον Ομάρ, για τους οποίους πιστεύω ότι θα έχουν εξαιρετική σεζόν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: