Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

Ο Ρότσα αθέτησε την υπόσχεσή του!! (video)

Είκοσι χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την ημέρα που ο Παναθηναϊκός με απίθανο γκολ του Μάρκου άλωνε το «Ντας Άντας» νικώντας την Πόρτο κι ανάγκαζε τον Ρότσα να αθετήσει το λόγο του.

Ο Ρότσα αθέτησε την υπόσχεσή του (video)

inner

Η δυναμική των πανίσχυρων «δράκων», σε συνδυασμό με τις δυσκολίες που προέκυψαν στη διάρκεια του αγώνα κατέστησαν την επιτυχία ακόμη μεγαλύτερη. Κι αυτό γιατί η ομάδα του Χουάν Ραμόν Ρότσα πέρα από τους αστέρες των γηπεδούχων είχε να αντιμετωπίσει και το αριθμητικό μειονέκτημα από την αποβολή του Αλεξούδη στο 35’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα που πήρε επειδή ο Ιταλός ρέφερι Τετραλάντζε έκρινε πως έκανε θέατρο. Ο Παναθηναϊκός όχι απλώς δεν κατάρρευσε, αλλά ατσαλώθηκε και στο φινάλε του ημιχρόνου προηγήθηκε. Ο Μάρκος έφερε την μπάλα στο αριστερό έξω από την περιοχή και με φαλτσαριστό σουτ που κόντραρε αυτή κατέληξε στο δεξί «παραθυράκι» του Μπαΐα. Οι γηπεδούχοι άσκησαν αφόρητη πίεση στο δεύτερο μέρος, αλλά το «τριφύλλι» ήταν καλά οχυρωμένο κι όποτε χρειάστηκε ο Βάντσικ ήταν ανίκητος.

Το 0-1 παραμένει μέχρι το τέλος και ο Χουάν Ραμόν Ρότσα αναγκάζεται να… αθετήσει την «υπόσχεση» που είχε δώσει πριν το ματς πως σε περίπτωση νίκης θα επέστρεφε με τα πόδια από το Οπόρτο. Κι όμως, ήταν μόνο η αρχή, ούτε καν η μεγαλύτερη νίκη εκείνης της σεζόν. Γιατί ο Παναθηναϊκός εκείνη τη σεζόν έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Champions League νικώντας με 1-0 τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ…

inner

Οι συνθέσεις:

Πόρτο: Βίτορ Μπαΐα, Πίντο (55 Φόλια), Παουλίνιο, Αλοΐζιο, Ζοσέ Κάρλος, Έμερσον, Σεκρετάριο (85 Μπίνιο), Μπάρος (76 Κόουτο), Ντομίνγκος, Λατάμπι, Ντρούλοβιτς.

Παναθηναϊκός: Βάντσικ, Αποστολάκης, Ουζουνίδης, Γεωργιάδης του Χαραλάμπους (90 Λαγωνικάκης), Καλιντζάκης, Μπορέλι (67 Καπουράνης), Μάρκος, Γεωργιάδης του Σάββα, Βαζέχα, Αλεξούδης, Δώνης (81 Κολιτσιδάκης).

 
 

*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: